EUROLYGA 2023

R. Kurtinaitis apie A. Gudaičio išvykimą: „Įtariu, kad jį paveikė agentas“

Artūras Gudaitis daugiau nebedžiugins „Lietuvos ryto“ sirgalių galingais dėjimais ir blokuotais metimais. Sostinės klubas pardavė 24 metų 208 cm vidurio puolėją  Milano „Olimpia“ klubui. 

Rimas Kurtinaitis mano, kad A.Gudaitį "Subalamūtinti" galėjo ir jo agentas<br>G.Šiupario nuotr.
Rimas Kurtinaitis mano, kad A.Gudaitį "Subalamūtinti" galėjo ir jo agentas<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-09-13 13:14, atnaujinta 2017-09-13 16:56

„Lietuvos ryto“ komanda po krepšininko pardavimo gerokai pasipelnė, tačiau tuo pačiu sukėlė sau ir naujų galvos skausmų, kadangi dabar teks ieškotis naujo vidurio puolėjo, kuris galėtų pakeisti A.Gudaitį.

Apie tai, kad paieškos jau vyksta, naujienų portalui tv3.lt patvirtino ir Rimas Kurtinaitis. Tiesa, Sostinės klubo strategas nevengė pakalbėti ir apie žaidėjo agentą, kuris, jo manymu, galėjo paveikti Lietuvos rinktinės vidurio puolėją.

„Ieškome dar vieno aukštaūgio. Kai A. Gudaitis anksčiau buvo pareiškęs, kad nori palikti „Lietuvos rytą“, įtariu, kad vidurio puolėją paveikė jo agentas, kuris žaidėją tikriausiai „balamūtino“. Agentams juk gerai, kai jų krepšininkai pereina į kitą klubą, tada nubyra daugiau pinigų“, – teigė R.Kurtinaitis.

A.Gudaitis „Lietuvos ryto“ klube žaidė nuo 2015 metų, kai paliko Kauno „Žalgirio“ komandą.  

Dar sekmadienį „Lietuvos ryto“ treneris Rimas Kurtinaitis buvo pareiškęs, kad nori kuo greičiau matyti A.Gudaitį treniruotėse. Treneris negailėjo kritikos, kad krepšininkas su juo bendravo tik per agentą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.