EUROLYGA 2023

NBA žaidėjų rotacijos tęsiasi: Dwyane'as Wade'as atsisveikino su „Bulls“ komanda

„Chicago Bulls“ komanda keičia savo veidą. Panašu, jog galutinai pasiruošta ryškioms permainoms, o galutiniu to įrodymu tapo dar vienas ėjimas. Šį kartą atsisveikinta su  klubo žvaigžde Dwyane'u Wade'u. 

 D.Wade'as palieka Čikagą<br> USA Today Sports nuotr.
 D.Wade'as palieka Čikagą<br> USA Today Sports nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 25, 2017, 10:08 AM, atnaujinta Sep 25, 2017, 10:37 AM

Pranešama, kad krepšininkas ir komanda pasiekė abipusį susitarimą, dėl kontrakto nutraukimo sąlygų. 35-erių metų 193 cm ūgio gynėjas sutiko atsisakyti maždaug 10 mln. JAV dolerių iš savo 23,8 mln. JAV dolerių vertės kontrakto. 

D.Wade'as netrukus taps laivuoju agentu, tačiau jau dabar kalbama, kad ilgai tokiu nebus. Iš kart po susitarimo dėl sutarties nutraukimo, pasirodė žinios, jog šis jau atsidūrė trijų klubų akiratyje.

Krepšininku domisi „Cleveland Cavaliers“, „San Antonio Spurs“ ir „Miami Heat“ komandos. 

Nors didžiausią atlyginimą (4,2 mln. JAV dolerių per metus) gali pasiūlyti „Heat“, skelbiama, kad realiausias variantas, kur D.Wade'as gali pratęsti savo karjerą – „Cavaliers“ klubas. Ten žaidžia LeBronas Jamesas, kuris yra artimas D.Wade'o bičiulis. 

Kuomet žaidė Majamyje, D.Wade'as iškovojo tris NBA čempiono titulus, o du iš jų laimėti, kai tai pačiai komandai atstovavo ir L.Jamesas.

Per savo karjerą 35-erių veteranas kol kas yra žaidęs tik dvejuose klubuose. Nuo 2003 iki 2016 metų jis gynė „ Heat“, o nuo 2016 metų iki dabar „Bulls“ garbę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.