EUROLYGA 2023

Šakių „Vyčio“ sporto bazę išbandys geriausios LMKL krepšininkės

Lietuvos moterų krepšinio lyga (LMKL) pradeda naująjį sezoną. Spalio 2-ą dieną netradicinėmis rungtynėmis jį pristatys Šakiuose, kur nuostabią krepšinio infrastruktūrą ir atmosferą yra sukūrusi Šakių „Vyčio“ komanda.

 LMKL šventė šįkart vyks Šakiuose
 LMKL šventė šįkart vyks Šakiuose
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 25, 2017, 5:30 PM, atnaujinta Sep 25, 2017, 5:33 PM

LMKL rinktinė, kurią sudarys geriausios visų LMKL klubų krepšininkės kartu su Mantu Šerniumi priešakyje, krepšinio aikštelėje susikaus ne tik su jungtine Šakių „Vyčio“ ir Šakių jaunimo komanda bet ir su LR seimo rinktine, kurios sudėtyje daug garsių politikos bei sporto veidų – Virgilijus Alekna, Ramūnas Karbauskis, Kęstutis Smirnovas, Vitalijus Gailius ir kiti. Spalio 2-ą dieną Šakiuose olimpinių čempionų išvysime ir daugiau. Jungtinei Šakių „Vyčio“ – Šakių jaunimo komandai kartu su vyr. treneriu A. Jasilioniu, komandai vadovaus olimpinis čempionas Modestas Paulauskas, kuris jau daugelį metų dirba ir gyvena Šakiuose.

Spalio 2-ą dieną, visi atvykę į Šakių jaunimo ir kultūros sporto centrą ir patys turės galimybę išmėginti rankos taiklumą tiek su geriausiomis LMKL žaidėjomis tiek su „Vyčio“ komandos žaidėjais, o nugalėtojų lauks LMKL rėmėjų įsteigtos dovanos.

Gražiausius savo pasirodymus šakiečiams dovanos įspūdingos Kauno „Žalgirio“ šokėjos, Šakių cirkas „Šypsena“, kuris garsus visoje Lietuvoje akrobatai ir kt.

LMKL sezono pirmosios rungtynės bus žaidžiamos spalio 10 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.