EUROLYGA 2023

Aukštaūgio debiuto „Lietuvos rytas“ sulauks tik po Naujųjų

„Lietuvos ryto“ komandos sirgaliai nekantriai laukia ekipos naujoko Egidijaus Mockevičiaus debiuto. Po peties operacijos sveikstantis 25-erių vidurio puolėjas intensyviai sportuoja ir ruošiasi sugrįžti į aikštę. Planuojamas sugrįžimas – 2018-ųjų pradžioje.

 E.Mockevičius.<br> P.Žukausko nuotr.
 E.Mockevičius.<br> P.Žukausko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 1, 2017, 9:15 AM, atnaujinta Dec 1, 2017, 9:17 AM

Šiuo metu vidurio puolėjas sėkmingai atlieka reabilitaciją ir aukščiausio lygio krepšiniui turėtų būti pasiruošęs sausį.

„Reabilitacija vyksta pagal planą – pasakojo komandos gydytojas Mantas Ambraška. – Iš dalies jis jau gali dalyvauti treniruočių procese su komanda. Nenorime skubėti, nes trauma buvo sudėtinga, bet džiaugiamės jo progresu kasdien. Privalome išlikti kantrūs ir tikimės, kad Egidijus aukščiausio lygio krepšiniui jau bus pasiruošęs prasidėjus kitiems metams.“

Rugsėjo mėnesio pabaigoje sostinės klubą papildęs kuršėniškis anksčiau patirtį kaupė JAV – žaidė NCAA pirmenybėse ir buvo sudaręs sutartį su NBA Bruklino „Nets“ klubu.

Tačiau stipriausioje pasaulio krepšinio lygoje jis nedebiutavo ir 2016/17 m. sezone rungtyniavo Long Ailando „Nets“ komandoje, žaidžiančioje NBA plėtojimosi lygoje.

Lietuvis kovėsi nepaisydamas peties skausmo ir per susitikimą pelnydavo po 7,7 taško bei atkovodavo 7,9 kamuolio.

Paskutines rungtynes E.Mockevičius sužaidė kovo mėnesio pabaigoje, o birželį jam Majamyje buvo atlikta peties operacija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.