EUROLYGA 2023

„Vytauto“ žaidimu ir Ballų kelionėmis susirūpinęs V. Šeškus: „Situacija yra nenormali“

Prienų-Birštono „Vytauto“ ekipa ir toliau murkdosi LKL turnyro lentelės dugne. Pirmadienio vakarą garsiųjų brolių Ballų atstovaujama ekipa galėjo žengti svarbų žingsnį į priekį ir pasivyti priepšpaskutinėje vietoje esančią „Nevėžio“ ekipą, tačiau to nepadarė.

Virginijus Šeškus susirūpinęs komandos situacija.<br>G.Šiupario nuotr.
Virginijus Šeškus susirūpinęs komandos situacija.<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-03-20 08:31, atnaujinta 2018-03-20 08:36

Vytautas“ Alytuje 79:82 krito prieš Alytaus „Dzūkiją“ ir LKL pirmenybėse patyrė jau 21-ąją nesėkmę. Jų kraityje taip pat penkios pergalės.

„Gaila, kaip ir Klaipėdoje paleidome rungtynių pradžią. Ar nesusikaupę esame, ar kas. Bet vėl, pabaigoje mažinant skirtumą lyg viskas buvo gerai, bet po to vėl sugriuvome. Nėra komandos. Reikia žaisti, kovoti, matome, kad su tokiomis komandomis galime žaisti. Nežinau, per visą sezoną gal tik vienas rungtynes sužaidėme gerai visa komanda. Dabar „Nevėžis“ ir „Lietkabelis“ laukia namuose, reikia žaisti. Čia nėra tragedija, reikia imti tas visas rungtynes, kurios yra mūsų ir viskas“, – po rungtynių tvirtino „Vytauto“ treneris Virginijus Šeškus.

Tiesa, strategas kalbėdamas nevengė užsiminti bei įvertino ir neseniai žiniasklaidoje pasirodžiusią žinią, kad Ballai vietoje treniruočių su komanda viešėjo Barselonoje.

Situacija yra nenormali, Ballai išvažiavo penkioms dienoms, nebuvo treniruotėse. Šiandien LiAngelo daviau 26 minutes žaisti. Komanda yra komanda, ruošėsi visą savaitę. Ką padarysi. Žiūrėsime“, – teigė jis. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.