EUROLYGA 2023

LKL neskirs sankcijų „Žalgirio“ ir „Lietkabelio“ krepšininkams

Lietuvos krepšinio lygos (LKL) reguliaraus sezono rungtynės tarp Kauno „Žalgirio“ ir Panevėžio „Lietkabelio“ dėl aikštėje vykusių incidentų sulaukė didelio krepšinio aistruolių, specialistų ir žiniasklaidos dėmėsio. LKL vadovybė nutarė neskirti jokių sankcijų abiejų komandų krepšininkams. 

 „Žalgiris – „Lietkabelis“.<br> M.Patašiaus nuotr.
 „Žalgiris – „Lietkabelis“.<br> M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-03-28 15:43, atnaujinta 2018-03-28 17:48

„Sulaukę didelio žiniasklaidos susidomėjimo dėl incidentų, užfiksuotų per LKL čempionato rungtynes tarp Kauno „Žalgirio“ ir Panevėžio „Lietkabelio“, norime pranešti, kad LKL nemato priežasčių skirti sankcijų komandų krepšininkams.

LKL teisėjų direktorius, gavęs rungtynėse dirbusių teisėjų ir inspektoriaus ataskaitas, įžvelgė teisėjų klaidų. Kai kurie epizodai bus apžvelgti LKL rubrikoje „Teisėjo švilpukas“ ir ketvirtadienį (kovo 29 d.) publikuoti oficialioje LKL svetainėje.

Teisėjų darbas atsispindi jų paskyrimuose į LKL čempionato rungtynes. „Žalgirio“ ir „Lietkabelio“ rungtynėse dirbę teisėjai nepaskirti šio savaitgalio (kovo 31 d. ir balandžio 1 d.) LKL čempionato rungtynėms“, – rašoma LKL pranešime.

„Žalgirio“ ir „Lietkabelio“ rungtynėse teisėjavo Gytis Vilius, Gintaras Vitkauskas ir Andrius Maleckas, o mačo inspektoriumi buvo Robertas Bukauskis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.