EUROLYGA 2023

Vilniaus „Lietuvos rytas“ stiprinasi – ekipą papildys 600 trenerių

Prieš Lietuvos krepšinio lygos (LKL) atkrintamųjų varžybų startą Vilniaus „Lietuvos ryto“ gretas papildė naujas rėmėjas. Juo tapo didžiausia sporto aistruolių platforma Lietuvoje lympo.lt, kuri vienija daugiau nei 600 trenerių iš įvairių sporto šakų.

 M.Kandratavičius
 M.Kandratavičius
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-05-11 11:17, atnaujinta 2018-05-11 11:25

Penktadienį „Lietuvos ryto“ komanda pradeda atkrintamąsias kovas, o pirmasis jos varžovas – septintąją vietą stipriausiose šalies pirmenybėse užėmęs Utenos „Juventus“ klubas.

Pirmą kartą klubo istorijoje kova dėl vietos pusfinalyje vyks „Siemens“ arenoje, o „Lietuvos rytas“ turės dar tvirtesnį užnugarį – daugiau nei 600 trenerių, kurių paslaugomis gali pasinaudoti bet kuris norintis, užsukęs į interneto svetainę lympo.lt. Joje galima išsirinkti futbolo, bėgimo, teniso, plaukimo ar kitų sporto šakų trenerį, kuris jums padės pasiekti aukščiausių rezultatų.

„Vilnius yra modernus bei šiuolaikiškas miestas, kuriame krepšinio aistruoliai yra aktyvūs bei sportiški, – teigė klubo direktorius Darius Gudelis. – Neabejoju, kad sostinės gyventojams bus labai įdomu išbandyti lympo.lt paslaugas, su kuriais tikimės ilgo bei apibusiai sėkmingo bendradarbiavimo. Tai puiki verslo idėja“.

„Džiaugiuosi, kad „Lympo“ prisideda prie „Lietuvos ryto“ sėkmės. Lympo.lt startavo Vilniuje, todėl šio miesto klubas mums ypač brangus, – džiaugėsi didžiausios sporto aistruolių platformos vadovė Lietuvoje Ada Jonušė. – Lietuva jau įrodė pasauliui, kad krepšinyje galime būti nenugalimi. Dabar „Lympo“ tikslas yra įrodyti, kad galime sukurti sveikatingumo programėlę, keičiančią pasaulį. Smagu pradėti šį žygį su krepšiniu“.

Vilniaus „Lietuvos ryto“ ir lympo.lt bendradarbiavimas truks visų LKL atkrintamųjų varžybų metu, o sirgalių laukia ne vienas siurprizas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.