EUROLYGA 2023

Atskleista detalė, kuri galėjo pakeisti Jono Valančiūno komandos veidą

„Toronto Raptors“ liūdnai baigė daug vilčių teikusį NBA sezoną, kai Rytų konferencijos pusfinalyje 0:4 nusileido „Cleveland Cavaliers“ komandai. 

 Milvokio komandos lyderis 2013-aisiais galėjo atsidurti Toronte.<br> Lrytas.lt koliažas
 Milvokio komandos lyderis 2013-aisiais galėjo atsidurti Toronte.<br> Lrytas.lt koliažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-05-13 15:15, atnaujinta 2018-05-13 15:26

Po skaudžios nesėkmės komandos vadovai jau ėmėsi permainų ir atleido trenerį Dwane'ą Casey. Dabar daug kalbama apie „Raptors“ ateitį, kadangi tikimasi, kad bus sulaukta dar ne vienos permainos, o į viešumą iškilo ir įdomių detalių iš praeities.

Žinoma, dabar tai lieka tik paprastais pasvarstymais, tačiau neabejojama, kad tos praeities detalės kaip reikiant galėjo pakeisti Toronto ekipą. Net neabejojama, kad jeigu būtų išsipildęs tuometinis scenarijus, komandos veidas būtų visai kitoks.

ESPN žurnalistas Adrianas Wojnarowski atskleidė istoriją, kaip 2013 m. NBA naujokų biržoje „Raptors“ galvojo apie variantą pasirinkti dabartinę NBA žvaigždę „Milwaukee Bucks“ komandoje žibantį Giannį Antetokounmpo.

Teigiama, jog Kanados ekipa buvo labai arti to, o scenarijui išsipildžius dabar jos veidas būtų buvęs  visiškai kitoks, mat už tokį scenarijų būtų tekę paaukoti ne vieną tuometinį ekipos žaidėją.

„Raptors“ prieš biržą labai domėjosi graiku, tačiau savo pirmojo rato šaukimą po Kyle'o Lowry mainų buvo atsidavusi „Houston Rockets“ ekipai, o ši jį perleido  „Oklahoma City Thunder“ komandai. „Thunder“ tuomet taikėsi į aukštaūgį Steveną Adamsą, tačiau jeigu šis būtų buvęs pašauktas anksčiau nei jie galėjo, buvo ruošiamasi mainais kvietimą perleisti „Raptors“ klubui.

Neaišku, ką  „Raptors“ būtų paaukoję dėl to norimo šaukimo, tačiau bet kokiu atveju, geidžiamo scenarijaus Kanados klubas taip ir nesulaukė. S.Adamsas Oklahomos komandos buvo pakviestas 12-uoju šaukimu, todėl Toronto ekipa planą turėjo pamiršti. Galiausiai G.Antetokounmpo 15-uju šaukimu pasirinko  „Milwaukee Bucks“ komanda, o kaip laikas parodė, tokiu pasirinkimu tikrai neprašovė. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.