EUROLYGA 2023

Lietuvos 18-mečių merginų rinktinė tikslas – grįžti į aukščiausią Europos divizioną

Lietuvos merginų jaunių (U18) rinktinė liepos pradžioje pradės pasiruošimą Europos krepšinio čempionato B diviziono kovoms, kurios rugpjūčio 3-12 dienomis vyks Austrijoje.

 Dalius Ubartas.<br> A.Pliadžio/Fotodiena.lt nuotr.
 Dalius Ubartas.<br> A.Pliadžio/Fotodiena.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 21, 2018, 3:14 PM, atnaujinta Jun 21, 2018, 3:18 PM

Lietuvės grupių etape susikaus su Albanijos, Šveicarijos, Bulgarijos, Izraelio ir Graikijos rinktinėmis.

Kalbėdamas apie artėjantį čempionatą, rinktinės vyriausiasis treneris Dalius Ubartas teigė, kad tikslas yra tik vienas – grįžti į aukščiausią divizioną.

„Nuotaikos prieš artėjantį čempionatą tikrai kovingos. Tiek patys, tiek krepšinio federacija, keliame tik vieną tikslą – grįžti į A divizioną. Manau merginos pajėgios tai padaryti. Krepšininkės šį sezoną žaidė geruose klubuose, rungtyniavo ir suaugusiųjų čempionatuose. Kai kurios dabar padeda U20 rinktinei. Žinoma viskas priklausys nuo to, kokios formos jos atvyks į stovyklą, ar nekamuos traumos ir panašūs dalykai“, – kalbėjo strategas.

Pasiruošimo metu Lietuvos merginų jaunių rinktinė sužais po dvi kontrolines rungtynes su Baltarusijos ir Latvijos bendraamžėmis ir dalyvaus „Baltic Cup“ turnyre Latvijoje.

„Visada sakau, kad kontrolinės rungtynės yra geriau nei treniruotė. Norėtųsi pajėgesnių varžovių, bet šiuo metu žaidžiame B divizione ir situacija yra tokia, kokia yra. Manau kontrolinių rungtynių užteks, stengsimės kuo efektyviau išnaudoti pasiruošimo laiką“, – sakė rinktinės vyr. treneris Dalius Ubartas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.