EUROLYGA 2023

Krepšinio apžvalgininkas apie Ballų lygą: „Tai – laiko švaistymas“

Jei atsiranda sakančių, jog cirkas yra Šiaurės Amerikos Nacionalinė krepšinio asociaciją (NBA), tai LaVaro Ballo įkurtoje JBA lygoje vyksta dar ne tokie dalykai. Čia jaunimo komandų pelnomi 150 ar 170 taškų yra kasdienybė, o Ballų šeimos atžalos – LaMelo ir LiAngelo – gauna puikią terpę siautėti ir mėtyti sau įprastus metimus, – rašo portalas Krepsinis.net.

 LaVaras Ballas mano, kad jo tryss sūnus kartu su LeBronu Jamesu galėtų įveikti „Warriors“.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 LaVaras Ballas mano, kad jo tryss sūnus kartu su LeBronu Jamesu galėtų įveikti „Warriors“.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

krepsinis.net it lrytas.lt

Jul 21, 2018, 11:35 AM, atnaujinta Jul 21, 2018, 6:10 PM

Pastarosiose rungtynėse jiedu kartu pelnė 96 taškus ir tai atkreipė ekspertų dėmesį. Toks jų rungtyniavimą JBA lygoje prilyginamas laiko švaistymui.

„Nesu tikras, kaip jie galėtų sužavėti NBA komandas, kai tik laksto ir mėto be jokios gynybos, žaisdami prieš komandas, kurios pelno po 150–170 taškų. Tai – visiškai laiko švaistymas. Aš nuoširdžiai juos palaikau, bet toks žaidimas situaciją tik blogina“, – savo „Twitter“ paskyroje pabrėžė Fredas Robledo.

JBA lygoje LiAngelo vidutinškai pelno po 50,5 taško (45 proc. pataikymas), atkovoja po 13 kamuolių ir atlieka po 9 rezultatyvius perdavimus. LaMelo statistika – 39 taškai (41 proc. taiklumas), po 15,5 atkovoto kamuolio ir po 10,8 rezultatyvaus perdavimo.

Tuo metų brolių ekscentriškasis tėvas LaVaras mano priešingai. Jis svajoja, kad į „Los Angeles Lakers“ klubą atvykus LeBronui Jamesui, jo sūnūs su NBA žvaigžde būtų pajėgūs įveikti net lygos čempionus iš Oklando.

„Lakers“ turėtų priglausti visus tris mano berniukus. Komandos organizacija būtų pašėlusi dėl jų gebėjimo žaisti labai greitai (...). Jie žaidžia labai greitai, o komandos atmosfera leistų jiems įveikti „Golden State Warriors“. Mano berniukai galėtų nugalėti („Warriors“), nes žaidžia greičiau nei jie“, – sako LaVaras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.