EUROLYGA 2023

Pasiruošimas pradėtas – Vilniaus „Rytas“ susirinko į pirmąją treniruotę

Vilniaus „Ryto“ klubas pradėjo pasiruošimą artėjančiam sezonui ir susirinko į pirmąją stovyklą. Joje pirmą kartą klubo istorijoje vyriausiasis treneris Dainius Adomaitis sušuko naująjį klubo pavadinimą, o krepšininkai susipažino vienas su kitu ir pradėjo fiziškai ruoštis naujiems krepšinio metams.

 Sostinės ekipa susirinko į pirmąją treniruotę.<br> bcvilnius.lt nuotr.
 Sostinės ekipa susirinko į pirmąją treniruotę.<br> bcvilnius.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 16, 2018, 10:28 PM

Į pirmąją „Ryto“ treniruotę susirinko 12 žaidėjų: Deividas Sirvydis, Lukas Kvedaravičius, Aistis Pilauskas, Margiris Normantas, Eimantas Bendžius, Evaldas Kairys, Dominique'as Suttonas, Chrisas Krameris, Martynas Echodas, Mattas Farrellas, Mindaugas Girdžiūnas ir Arnas Butkevičius.

Svarbiausia pačioje treniruočių stovyklos pradžioje – sulyginti krepšininkų sportinę formą, o tai pabrėžė klubo fizinio parengimo treneris Evaldas Kandratavičius: „Yra krepšininkų, kurie neseniai atskrido iš JAV, todėl jiems dar reikia laiko priprasti prie mūsų laiko juostos. O šiaip, situacija pažįstama, nes jau daug metų dirbame su krepšiniu ir žinome, ko laukti bei tikėtis. Turime išlyginti krepšininkų sportinę formą, kad visi galėtų darbuotis panašiu ritmu.

Pirmoji treniruotė buvo rami, o joje įvedėme nemažai apšilimo pratimų, kuriuos naudosime artėjančiame sezone. Taip pat atlikome nemažai testų, kurie mums padės stebėti krepšininkų darbą sezono metu.“

Pirmadienį į Lietuvą atvykęs D.Suttonas sunkiai rado kelią į „Ryto“ areną, tačiau po pirmosios treniruotės džiaugėsi kolegų anglų kalbos žiniomis bei pripažino, kad lengva nebuvo.

„Treniruotė praėjo gerai. Po truputėlį apsipratau prie naujų komandos draugų, bet buvo nelengva, nes apie 7 savaites atostogavau ir leidau laiką su šeima. Praėjęs sezonas buvo kupinas iššūkių, todėl norėjau atsipalaiduoti ir negalvoti apie krepšinį. Šiuo metu nesu geriausioje sportinėje formoje, tačiau po 5-6 dienų turėčiau sugrįžti į ritmą. Jei atvirai, negalvojau, kad čia žmonės taip gerai kalba angliškai.“

Pirmoji naujojo sezono treniruotė nesukėlė jokių rūpesčių vasarą sportinę formą palaikiusiems bei į sostinę sugrįžusiems Margiriui Normantui bei Eimantui Bendžiui.

„Viskas praėjo gerai. Įvadinė treniruotė, kurioje atlikome kelis testus, o treneris gali susidaryti pirmąjį įspūdį apie žaidėjus. Jaučiuosi pasiruošęs, nes vasarą sportavau.“, – pirmąją treniruotę komentavo į sostinę sugrįžęs E.Bendžius.

„Vasarą turėjau tik savaitę poilsio ir beveik visą savo laiką skyriau žaidimo gerinimui, – atskleidė M.Normantas. – Maždaug pusę komandos sudaro nauji žmonės, tačiau visus kitus pažįstu, nes palaikome ryšį ir vasarą.“

Vilniaus „Rytas“ visą šią savaitę treniruosis tos pačios sudėties, o jau kitą savaitę lauks į Lietuvą atvyksiančio gynėjo D.J.Seeley.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.