EUROLYGA 2023

Kauno „Aisčių“ klubas suformavo trenerių štabą

Naujajam Lietuvos moterų krepšinio sezonui besiruošiantis Kauno „Aisčių“ klubas naujus iššūkius pasitiks pokyčiais ne tik žaidėjų fronte, bet ir trenerių štabe bei personale. Trenerio asistento pareigų artėjančiame sezone imsis Simas Juraitis.

 Kauno „Aisčių“ komandai toliau vadovaus R.Kondratavičius.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Kauno „Aisčių“ komandai toliau vadovaus R.Kondratavičius.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 18, 2018, 12:18 PM

23-ejų metų krepšinio specialistas šią vasarą darbavosi Lietuvos merginų jaunimo rinktinėje ir jai padėjo Europos jaunimo krepšinio čempionato B diviziono varžybose iškovoti bronzos medalius bei sugrįžti į A divizioną. Krepšininkių fiziniu pasirengimu ir toliau rūpinsis Petras Poškus, o komandos gydytojos poste įvyko rokiruotė – Urtę Pučinskaitę pakeis Adelė Januškevičiūtė.

Vis dėlto svarbiausias žmogus trenerių štabe nepasikeitė – „Aisčių“ žaidimui ir toliau diriguos Rokas Kondratavičius.

„Trenerių štabu esu labai patenkintas. Galbūt jis ir šiek tiek pasikeitęs, bet, kaip ir praėjusiais metais, štabas bus jaunas, ambicingas, siekiantis aukščiausių tikslų ir norintis kiek įmanoma daugiau prisidėti prie merginų tobulėjimo“ – optimistiškai į ateitį žvelgė R.Kondratavičius.

Pabaigos link po truputį juda ir sudėties komplektavimo darbai. Treneris neslėpė, jog ekipos vadovybė vasarą nesėdėjo sudėjusi rankų ir išties nuveikė nemažai.

„Komandos komplektaciją šiai dienai vertinu labai gerai, daugiau ją bus galima vertinti sezono metu, bet kol kas labai gerai nuteikia tai, kad pavyko susitarti kone su visomis žaidėjomis, kurias norėjome matyti komandoje. Šioje vietoje labai didelį darbą atliko komandos direktorius Petras Aleksonis. Lyginant su praėjusiu sezonu, manau, žengėme žingsnį į priekį, tačiau visa tai reikės įrodyti, kai prasidės oficialios rungtynės“ – teigė R.Kondratavičius.

Vis dėlto 24-erių strategas, šiuo metu dirbantis ir su Lietuvos jaunučių merginų rinktine, neslėpė, jog ekipos sudėtis dar ne galutinė.

„Komplektacijos darbų dar nebaigėme, iki pirmų oficialių rungtynių dar norėtume pasistiprinti žaidėja, galinčia žaisti vidurio puolėjos pozicijoje, tačiau vis dar ieškome geriausio varianto. Kartu su klubo vadovybe sekame situaciją žaidėjų rinkoje ir laukiame mums optimaliausio varianto. Panašu, kad vidurio puolėja bus užsienietė. Laukia iš tiesų įdomus sezonas“ – kalbėjo „Aisčių“ treneris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl iškrėsta Darbo partijos būstinė?