EUROLYGA 2023

J. Valančiūnas apie D. DeRozano išvykimą: „Kaip bebūtų, turime judėti į priekį“

Pirmadienis, rugsėjo 24-oji, NBA lygoje buvo komandų bendravimo su žiniasklaida diena. Ji neaplenkė ir „Toronto Raptors“ komandos, kurioje žaidžia Jonas Valančiūnas.

 J.Valančiūnas ir D.DeRozanas buvo ilgamečiai komandos draugai.<br>AP nuotr.
 J.Valančiūnas ir D.DeRozanas buvo ilgamečiai komandos draugai.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 24, 2018, 9:02 PM, atnaujinta Sep 24, 2018, 9:03 PM

26-erių lietuvis bendraudamas pasidalino savo mintimis ir atskleidė, kad jis yra ilgiausiai šiuo metu „Raptors“ komandoje žaidžiantis krepšininkas.

Prieš prasidedant naujam sezonui, J.Valančiūnas papasakojo apie trenerį Nicką Nurse'ą, kuriam tai bus pirmasis sezonas diriguojant „Raptors“ komandai.

„Jis gyvena krepšiniu, yra geras psichologas. Puikiai žino, kaip rasti priėjimą prie žaidėjų, sugeba jiems viską tinkamai paaiškinti, motyvuoti“, – komandos strategą apibūdini lietuvis.

Vidurio puolėjas vis dėl to apgailestavo, kad buvęs komandos draugas DeMaras DeRozanas ir treneris Dwane’as Casey paliko komandą.

„Kaip bebūtų, turime judėti į priekį. Negali sėdėti ir galvoti apie tai kas buvo, Žinoma, aš augau šalia jų, jie buvo pirmieji, kurios sutikau Toronte“, atviravo J.Valančiūnas.

Didžiausią dėmesį „Raptors“ ekipoje šiuo pritraukia po mainų į komandą atvykusi NBA žvaigždė Kawhi Leonardas. Nors buvo pasklidusios kalbos, kad žaidėjas nenorėjo keltis į Torontą. Tačiau pats krepšininkas patvirtino, kad yra pasiruošęs čia žaisti.

NBA lyga startuos spalio mėnesį, o „Toronto Raptors“ komandą pirmąsias rungtynes žais 17 dieną su „Cleveland Cavaliers“ komanda.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.