EUROLYGA 2023

P. Motiejūnas paaiškino netikėtą „Žalgirio“ manevrą – reikėjo milijonų arba rinktis prastesnį

Pirmadienį Kauno „Žalgirio“ komandos direktorius Paulius Motiejūnas dalyvaudamas radijo laidoje atskleidė daugiau detalių apie komandos komplektaciją naujam sezonui.

 P.Motiejūnas naujų žaidėjų nebeieškos.<br>G.Bitvinsko nuotr.
 P.Motiejūnas naujų žaidėjų nebeieškos.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Leo Westermannas grįžo į Kauną.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Leo Westermannas grįžo į Kauną.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Sep 24, 2018, 5:31 PM, atnaujinta Sep 24, 2018, 8:05 PM

„Ši vasara buvo šiek tiek išskirtinė, nes pavyko išsaugoti daug žaidėjų. Anksčiau būdavo, kad legionieriai čia neužsilaikydavo. Džiugu, kad liko stabilus žaidėjų pagrindas po praėjusio sezono“, – kalbėjo P.Motiejūnas.

Paklaustas apie prancūzo Leo Westermanno sugrįžimą, „Žalgirio“ direktorius neslėpė, kad jis buvo stebimas po išvykimo į Rusiją: „Stebėjome jo žaidimą ir Maskvos CSKA klube. Matėme, kad ten negavo daug minučių, tad akylai sekėme jo situaciją ir visada buvo minčių, jog Leo gali grįžti. Buvo šiek tiek dvejonių dėl jo traumų.“

P.Motiejūnas atskleidė, kodėl buvo nuspręsta pasirašyti sutartį su prancūzu.

„NBA stovyklos prasideda tik šiandien ir tuoj. Galėtume laukti ir ieškoti to norimo mažo bei aštraus žaidėjo, turėjome sąrašą tokių žaidėjų. Bet susiklostė taip, kad likę laisvi arba norėtų uždirbti milijonus, arba buvo netinkami mums.

Dabar dar sužaidėme kelias draugiškas rungtynes ir atrodo, kad L.Westermannas tinka mums labiau, nei atrodė vasaros pradžioje“, – dėstė „Žalgirio“ vadovas.

P.Motiejūnas pripažino, kad komanda yra sukomplektuota ir daugiau naujokų nebus: „Žinoma, sezono eigoje visko gali nutikti, bet šiai dienai esame patenkinti sudėtimi ir naujų žaidėjų paiešką nutraukiame.“

Kauno „Žalgiris“ LKL lygoje startavo pergalingai ir šeštadienį 103:66 (19:20, 27:15, 27:11, 30:20) sutriuškino Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ komandą.

Eurolygoje Lietuvos čempionai startuos spalio 12 dieną rungtynėmis namuose su Vitorijos „Baskonia“ komanda.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.