EUROLYGA 2023

L. Westermannas atvyko į Kauną, o žaidėją pasitiko „Žalgirio“ kapitonas

Kauno „Žalgiris“ surado ilgai ieškotą patikimą atakų organizatorių. Į Kauną po sezono pertraukos sugrįžta prancūzas Leo Westermannas, su kuriuo sudaryta sutartis pagal formulę „1+1“.

Leo Westermannas atvyko į Kauną,<br>G.Bitvinsko nuotr.
Leo Westermannas atvyko į Kauną,<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-09-25 19:05

Antradienį žaidėjas jau atvyko į Lietuvą ir užsuko „Žalgirio“ areną pasisveikinti su komandos draugais, o jį pasitiko „Žalgirio“ kapitonas Paulius Jankūnas.

„Sugrįžti į Kauną ir „Žalgirio“ areną – nuostabus jausmas. Dar kartą esu dėkingas „Žalgiriui“ už man suteikiamas galimybes. Laukiu susitikimo su komandos naujokais ir senaisiais draugais, – sekmadienio vakarą zalgiris.lt sakė L.Westermannas. – Praėjęs sezonas „Žalgiriui“ buvo tiesiog puikus. „Žalgiris“ auga kaip organizacija ir kaip komanda. Ties tuo dirbsime ir šį sezoną.“

Sužaidęs solidų sezoną Kaune, kuomet Eurolygoje per 25 min. vidutiniškai rinko po 8,2 taško, po 3,2 atkovoto kamuolio ir po 5,5 rezultatyvaus perdavimo, Prancūzijos rinktinės narys patraukė Maskvos CSKA dėmesį ir pakėlė sparnus į turtingąją Rusijos komandą.

Maskvoje aikštelės generolui teko kur kas mažesnis vaidmuo, o dar labiau įsitvirtinti CSKA klube sutrukdė sveikatos problemos.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.