EUROLYGA 2023

Steponas Babrauskas jungiasi prie „Dzūkijos“

Steponas Babrauskas grįžta į LKL čempionato kovas. 34-erių metų 197 cm ūgio puolėjas pasiekė susitarimą su Alytaus „Dzūkija“ – klubas įregistravo krepšininką LKL pirmenybėms.

Steponas Babrauskas sustiprino „Dzūkiją“.<br>P.Mantauto nuotr.
Steponas Babrauskas sustiprino „Dzūkiją“.<br>P.Mantauto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 16, 2018, 3:45 PM, atnaujinta Nov 16, 2018, 3:47 PM

S.Babrauskas jau kurį laiką dalyvavo „Dzūkijos“ treniruotėse, jo debiutas gali įvykti sekmadienį Kėdainiuose – „Dzūkija“ žais su vietos „Nevėžiu“, rungtynes nuo 17.00 val. bus galima stebėti LKL.lt svetainėje.

„Mums pavyko sustiprinti sudėtį dar vienu LKL čempionu, – LKL.lt svetainei sakė „Dzūkijos“ direktorius Antanas Sakavickas, primindamas ir Artūrą Jomantą. – Labai patyręs krepšininkas turėtų duoti komandai daug naudos tiek puldamas, tiek gindamasis. Treneris Urlepas labai patenkintas žaidėjo atsinešimu į procesą ir darbą. Tikimės, kad Stepas pasirodys jau sekmadienio rungtynėse su „Nevėžiu“ ir padės iškovoti pergalę.“

S.Babrauskas pastaruosius tris sezonus atstovavo Pasvalio „Pieno žvaigždėms“. Puolėjas praėjusį sezoną rinkdavo po 8,5 taško ir 3,4 atkovoto kamuolio.

Rungtynėse su „Nevėžiu“ žaisti turėtų ir „Dzūkijos“ aukštaūgis Egidijus Dimša. Geriausias LKL kovotojas dėl kamuolių praleido praėjusio turo rungtynes su Kauno „Žalgiriu“ dėl traumos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.