EUROLYGA 2023

Po antausio Kaune – „Ryto“ sirgalių žinutė klubo vadovybei

Vilniaus „Ryto“ komandos sirgaliai gausiai vyko palaikyti savo komandos į LKL rungtynes Kaune su „Žalgirio“ komanda, tačiau to vilniečių pergalei neužteko. „Rytas“ išvykoje po emocingos kovos 86:95 nusileido Lietuvos čempionams. Po rungtynių aktyviausi „Ryto“ sirgaliai „B Tribūna“ socialiniame tinkle „Facebook“ krimtosi dėl atsakomybės nebuvimo komandoje.

Sostinės sirgaliai pasisakė po pralaimėjimo Kaune.<br>D.Umbraso nuotr.
Sostinės sirgaliai pasisakė po pralaimėjimo Kaune.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 10, 2018, 3:55 PM, atnaujinta Dec 10, 2018, 4:51 PM

„Liūdna dėl perspektyvų, dėl atsakomybės ir noro stokos klubo viduje. Ji yra akivaizdi, visiem matomos tikros „Ryto“ problemos, apie jas kalbama ir garsiai, ir krepšinio užkulisiuose. Bet atrodo, kad kažkas jų nemato, ir nežinia, kada tai keisis“, – rašoma pranešime.

Pastaruoju metu sostinės komandoje netrūksta permainų. Iš klubo generalinio direktoriaus pareigų pasitraukė Dainius Gudelis, o jo vietą užėmė Julius Sarapinas. Kiek anksčiau sirgalių pyktį savo pareiškimais užsitraukė klubo prezidentas Antanas Guoga.

Šiuo metu „Rytas“ LKL pirmenybėse užima ketvirtąją vietą, o Europos taurės varžybose laimėjo tris kartus bei patyrė penkis pralaimėjimus.

Dėl gausaus palaikymo sekmadienį Kaune „Ryto“ sirgaliai padėkojo ir kitų komandų aistruoliams.

„B Tribūna“ vakar..!

Dar vienas įspūdingas mūsų judėjimo pasirodymas – virš 500 žmonių Kaune. Ačiū prisidėjusiems draugams „Dzūkų Tankai“ ir „Vakarų Banga“.

Būkime atviri, didžiajai daliai adekvačių sirgalių liūdna ne dėl rezultatų ar turnyrinės lentelės, sporte tokie svyravimai normalūs. Liūdna dėl perspektyvų, dėl atsakomybės ir noro stokos klubo viduje. Ji yra akivaizdi, visiem matomos tikros „Ryto“ problemos, apie jas kalbama ir garsiai, ir krepšinio užkulisiuose. Bet atrodo, kad kažkas jų nemato, ir nežinia, kada tai keisis...

Atmetus visą tai, raginame toliau būti stipriems ir nenustoti mylėti šio klubo. Klubą, su kuriuo „B Tribūna“ jau 20 metų, kuris mums davęs tiek nuostabių akimirkų. Žinokite, jog vienas ar kitas vadovas yra laikinas, su savo asmeniniais interesais jie keičiasi labai greitai. Tikime, jog išauš diena, kai už viso šito stovės profesionalūs ir tikrai mylintis klubą žmonės. Tada klubas pradės kilti. Kai jis taps prioritetu numeris vienas.

Mes esame tribūnose ir laimėje, ir varge. Vos prabudę pirmadienio rytą mūsiškiai jau iškeliavo į Italiją. Jau greitai iš išvykos pasirodys daugiau nuotraukų ir video. Būkit su „Rytu“, būkit su B Tribūna.

Kita išvyka bus Kalėdinė, gruodžio 23 judėsime keršyti „Lietkabeliui“. Apsibrauk tą datą, nes važiuosi kartu“, – rašė „Ryto“ sirgaliai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.