EUROLYGA 2023

„Žalgiris“ į Miuncheną skris be dviejų svarbių krepšininkų

Kauno „Žalgiris“ šios savaitės Eurolygos dvikovoje su Miuncho „Bayern“ ekipa žais be dviejų savo krepšininkų: ketvirtadienį į Vokietiją nevyks traumas besigydantys Nate'as Woltersas ir Antanas Kavaliauskas, rašo portalo basketnews žurnalistas Jonas Miklovas.

Brandonas Daviesas ir Antanas Kavaliauskas<br>G.Bitvinsko nuotr.
Brandonas Daviesas ir Antanas Kavaliauskas<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 12, 2018, 10:25 PM

A.Kavaliauskas gydosi pilvo raumens patempimą ir jau nežaidė mače su Vilniaus „Rytu“. Šios LKL dvikovos pabaigoje čiurnos traumą patyrė pagrindinis „Žalgirio“ įžaidėjas N.Woltersas.

Tuo tarpu prie komandos jau bando prisijungti tris savaites dėl patemptų raumenų nežaidęs žalgiriečių kapitonas Paulius Jankūnas. Kalbama, kad ekipai turėtų padėti ir blauzdos traumą turėjęs amerikietis Aaronas White'as.

„Apie A.Kavaliauską ir A.White'ą tai nežinau. Informaciją gauname dviprasmišką. Ką galiu pasakyti dabar apie jų traumas? Yra tarp patempimo ir įplyšimo. Antaną galima buvo naudoti, bet to nedarėme. Aaronas geriau juda, bet vistiek. Gal padarysime papildomus tyrimus ir bus aiškiau.

Dėl Nate'o nenoriu lįsti į medikų reikalus. Panašu, kad pasuko čiurną, o kaip toliau bus, matysime“, – po LKL rungtynių apie žaidėjų traumas kalbėjo kauniečių vedlys Šarūnas Jasikevičius.

Šiame Eurolygos sezone „Bayern“ komanda, kaip ir „Žalgiris“, yra iškovojusi 5 pergales ir patyrusi 6 pralaimėjimus. Tačiau prieš rungtynes su Lietuvos čempionais taip pat neišvengė nuostolių. Dvikovą dėl čiurnos traumos praleis pagrindinis vidurio puolėjas Devinas Bookeris.

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.