EUROLYGA 2023

Bavarijos žiniasklaida atrado naują „Bayern“ krepšinio žvaigždę

Bavarijos žiniasklaida prieš Miuncheno „Bayern“ krepšininkų rungtynes su Kauno „Žalgiriu“ jautė didelį nerimą dėl to, kaip jų komanda atrodys žaisdama be susižeidusio ir kelioms savaitėms iš rikiuotės iškritusio vidurio puolėjo Devino Bookerio. Penktadienį per Eurolygos dvyliktojo turo mačą „Bayern“ labai trūko šio žaidėjo, bet bavarus nuramino kitas amerikietis Derrickas Williamsas.

Derrickas Williamsas su „Žalgiriu“ sužaidė geriausais sezono rungtynes.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Derrickas Williamsas su „Žalgiriu“ sužaidė geriausais sezono rungtynes.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 15, 2018, 11:02 AM, atnaujinta Dec 20, 2018, 12:47 PM

27-erių metų puolėjas, iki šio turo Eurolygoje pelnydavęs 12,1 taško, sužaidė geriausias sezono rungtynes. Jis į „Žalgirio“ krepšį įmetė 27 taškus ir vedė „Bayern“ klubą į sunkią pergalę 88:84.

Būtent D.Williamsas, kuris į Miuncheną atvyko sezonui jau prasidėjus ir pakeitė pasirengimo etape sunkią traumą patyrusį Milaną Mačvaną, po dvikovos su „Žalgiriu“ tapo pagrindine antraščių žvaigžde.

„Bayern“ žvaigždė D.Williamsas vedė miuncheniečius į pergalę“, – pranešė dienraščio „Bild“ interneto svetainė. „Bayern“ laimėjo Eurolygoje, D.Williamsas buvo nesustabdomas“, – antraštėje skelbė sport1.de sporto svetainė.

„Bayern“ krepšininkai toliau kovoja dėl kelialapio į Eurolygos atkrintamąsias varžybas. Dejano Radonjičiaus komanda nugalėjo tiesioginį varžovą „Žalgirį“, o per šias rungtynes spindėjo buvęs NBA žaidėjas D.Williamsas“, – rašė sport1.de.

„Po sunkios pradžios buvęs NBA profesionalas, kuris nepateko į starto penketą, vos įėjęs į aikštę ėmėsi iniciatyvos. Vien iki pertraukos D.Williamsas į savo sąskaitą įsirašė 16 taškų, – pasakojo DPA naujienų agentūra, kurios straipsnį paskelbė dauguma Vokietijos naujienų svetainių. – Po pertraukos geriau žaidė lietuviai, tačiau jų pakilimą sustabdė ir šeimininkus atgaivino du svarbius metimus pataikęs Vokietijos rinktinės žaidėjas Danilo Barthelis.

Komandos ir toliau žaidė lygiai, nervų karas baigėsi tik tada, kai paskutinėmis sekundėmis du baudos metimus pataikė šeštąją „Bayern“ pergalę užtikrinęs D.Williamsas“.

„Bayern“ klubui rungtynės su „Žalgiriu“ buvo tik pirmas žingsnis ilgame krepšinio mūšių maratone. Miuncheno komandai švenčių laikotarpiu nebus kada švęsti, nes per 17 dienų (nuo gruodžio 14 iki 30 d.) reikės sužaisti net 8 rungtynes. Tarp jų – ne tik keturi Eurolygos mačai, bet ir dar svarbesnės dvikovos nacionaliniuose turnyruose. Bavarijos sostinės krepšininkai iki Naujųjų metų du kartus žais su Berlyno ALBA (bundeslygoje ir Vokietijos taurės ketvirtfinalyje), o metus pabaigs principine akistata su varžovu iš Šiaurės Bavarijos Bambergo „Brose“ klubu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: G. Nausėda Seimo komisijos reikalauja įrodymų