EUROLYGA 2023

„Raptors“ lyderis įvertino J. Valančiūno išvykimą: lietuvio gerbėjų tai nedžiugintų

„Manau, kad organizacija padarė gerą darbą bandydami mūsų komandą sustiprinti. Jau minėjau anksčiau, jog tik laikas parodys, kaip baigsis mūsų kelionė šį sezoną. 

 K.Leonardas įvertino Toronto komandos mainus.<br> Lrytas.lt montažas
 K.Leonardas įvertino Toronto komandos mainus.<br> Lrytas.lt montažas
 K.Leonardas įvertino Toronto komandos mainus.<br> AFP/Scanpix.com nuotr.
 K.Leonardas įvertino Toronto komandos mainus.<br> AFP/Scanpix.com nuotr.
 K.Leonardas įvertino Toronto komandos mainus.<br> AP nuotr.
 K.Leonardas įvertino Toronto komandos mainus.<br> AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Feb 19, 2019, 10:45 PM, atnaujinta Feb 20, 2019, 8:12 AM

Tačiau manau, kad turime gerus šansus patekti į NBA finalą ir jame laimėti“, – apie lietuvį Joną Valančiūną palietusius mainus kalbėjo buvęs komandos draugas „Toronto Raptors“ klube Kawhi Leonardas.

Krepšininkas apie tai užsiminė žurnalistams „Visu žvaigždžių“ savaitgalio metu. Tokie žodžiai nėra malonūs J.Valančiūno sirgaliams. Panašu, kad Toronto komandos žvaigždė lietuvio visai nepasigenda. 

Paskutinę mainų dieną Kanados klubas 26-erių J.Valančiūną, CJ Milesą, Deloną Wrightą ir 2024-ųjų antrąjį naujokų biržos šaukimą iškeitė į „Memfis Grizzlies“ vidurio puolėją ispaną Marcą Gasolį.

„Mums dar liko daug darbo padaryti, galime būti dar geresni. Turime potencialo augti“, – kalbėjo dabartinis „Raptors“ lyderis K.Leonardas.

Toronto komanda šiuo metu turi 43 pergales ir 16 pralaimėjimų savo sąskaitoje bei rikiuojasi antroje Rytų konferencijos vietoje.

Tuo tarpu naujasis J.Valančiūno klubas apie NBA aktrintamąsias varžybas gali tik pasvajoti. „Grizzlies“ Vakarų konferencijoje užima priešpaskutinę 15-ąją vietą, o nuo 8-osios klubą skiria jau 9 pergalės.

Tačiau pačio lietuvio debiutas Memfyje buvo išties sėkmingas. Lietuvis vos per 21 minutę pirmose rungtynėse vilkint „Grizzlies“ marškinėlius pelnė 23 taškus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.