EUROLYGA 2023

LKL ištaisė klaidą – ant taurės atsirado teisingas Vilniaus komandos pavadinimas

Lietuvos krepšinio lyga (LKL) ištaisė klaidą, kuri po Karaliaus Mindaugo taurės(KMT) finalo sulaukė labai daug dėmesio ir kalbų.

 LKL ištaisė grubią klaidą, kai ant taurės buvo klaidingai užrašytas ją laimėjusios komandos pavadinimas.<br> Lrytas.lt montažas
 LKL ištaisė grubią klaidą, kai ant taurės buvo klaidingai užrašytas ją laimėjusios komandos pavadinimas.<br> Lrytas.lt montažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 19, 2019, 4:01 PM

Ant nugalėtojų taurės galop buvo išgraviruotas teisingas taurę laimėjusios Vilniaus „Ryto“ komandos pavadinimas.

Iš kart po vilniečių pergalės finale graviruojant laimėtoją ant taurės, 2019 metų laimėtoja buvo tapusi ne jau sezoną „Rytu“ besivadinanti komanda, o ne vienerius metus gyvavęs „Lietuvos rytas“.  

Laimei, po trejų metų pertraukos triumfavusio sostinės lubo atstovams tai nesukėlė jokio pykčio, kadangi džiaugsmas užgožė visus pašalinius nesklandumus.

„Koks man skirtumas, kas ten buvo parašyta. Mes laimėjome tą taurę. Kad ir „Statyba“ tegul ten būna parašyta. Būsiu laimingas, nes dar ir žaidžiau „Statyboje“. Gali būti užrašyta kad ir „Statyba“ -„Lietuvos rytas“ – „Rytas“. Tuomet visi bus laimingi“, – sekmadienį po triumfo kalbėjo Vilniaus komandos treneris Dainius Adomaitis. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.