EUROLYGA 2023

Po sunkių rungtynių D. Adomaitis įvertino naujoką ir palygino M. Lukauskį su geru vynu

„Šiek tiek pakeitėme treniruočių ritmą, atvyko naujas žaidėjas. Daugiau koncentruojamės į fizinį darbą, tad matėsi, jog rungtynių pradžioje nebuvo tos energijos.

 D.Adomaitis gyrė M.Lukauskį.<br> Lrytas.lt montažas
 D.Adomaitis gyrė M.Lukauskį.<br> Lrytas.lt montažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 23, 2019, 9:07 PM

Bet svarbiausia, kad viskas, ko reikėjo buvo antroje dvikovos pusėje“, – po sunkios pergalės Prienuose kalbėjo „Ryto“ komandos strategas Dainius Adomaitis.

Sostinės komanda šeštadienį Prienuose pratęsė pergalių LKL seriją ir sustiprino savo pozicijas turnyrinėje lentelėje. D.Adomaičio auklėtiniai svečiuose susitiko su patyrusiais „Skycop“ krepšininkais ir šventė pergalę 85:78 tik po atkaklios kovos.

„Rytas“ rungtynių eigą sugebėjo perlaužti tik baigiantis trečiajame kėliniui, nors „Skycop“ ir toliau sėkmingai priešinosi. Lemiamą persvarą vilniečiai susikrovė likus žaist kiek mažiau nei dviems minutėms iki rungtynių pabaigos.

Šiose rungtynėse „Ryto“ komandoje debiutavo naujokas Derekas Needhamas, kuris pelnė 15 taškų.

„Solidus žaidėjas, patyręs. Tai yra žaidėjas, kuris gali duoti impulsą rungtynėse nuo gynybos. Jam taip pat nėra problemos organizuoti žaidimą esant aktyviam varžovų spaudimui. Tačiau jis gali ir sėkmingai užbaigti atakas pats““, – naujoką įvertino D.Adomaitis.

Ilgametis „Ryto“ komandos žaidėjas 39-erių Mindaugas Lukauskis, dabar jau vilkėdamas „Skycop“ marškinėlius, šeštadienio dvikovoje sužaidė 600-ąsias savo LKL rungtynes. Pagyrų jam negailėjo ir varžovų strategas.

„Jis kaip geras vynas. Nedaro nei vieno nereikalingo judesio, žaidžia protingai. Čia yra pavyzdys jaunimui, kaip reikia save prižiūrėti“, – pasakojo D.Adomaitis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.