EUROLYGA 2023

K. Lowry atakavusiam „Golden State Warriors“ akcininkui – įspūdinga bauda iš NBA

Trečiosios NBA finalo serijos rungtynės buvo pažymėtos incidentu, kuriame dalyvavo tiek „Toronto Raptors“ gynėjas Kyle‘as Lowry, tiek ir vienas iš akistatą stebėjusių vyrų. Po įvykio, kai K.Lowry, bandydamas ištraukti į užribį skriejantį kamuolį, rėžėsi į pirmose eilėse sėdinčius žiūrovus, o vyras pastūmė krepšininką ir pasakė kelis „riebius“ žodelius, gerbėjas buvo išvarytas iš aikštės.

K.Lowry susistumdė su „Golden State Warriors“ akcininku<br> scanpix.com nuotr.
K.Lowry susistumdė su „Golden State Warriors“ akcininku<br> scanpix.com nuotr.
K.Lowry susistumdė su „Golden State Warriors“ akcininku<br> scanpix.com nuotr.
K.Lowry susistumdė su „Golden State Warriors“ akcininku<br> scanpix.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2019-06-07 08:52, atnaujinta 2019-06-07 09:00

„Raptors“ laimėjo trečiąsias rungtynes 123:109 ir serijoje iki keturių pergalių išsiveržė į priekį 2-1.

Vėliau paaiškėjo, kad tai nebuvo paprastas aistruolis, o Markas Stevensas, kuriam priklauso dalis Oklando „Golden State Warriors“ akcijų. Jis laikomas mažuoju klubo akcininku.

Už šį elgesį verslininkas sulaukė negailestingos baudos – NBA jį nubaudė 500 tūkst. JAV dolerių bauda, be to jis metus negalės lankytis savo palaikomos komandos rungtynėse.

Paprastam žmogui tokia bauda būtų nepakeliama, tačiau M.Stevenso turtas vertinamas net 2,3 milijardo JAV dolerių. Savo kapitalą verslininkas susikrovė investuodamas į Google, PayPal ir LinkedIn bendroves.

Klubo akcininku M.Stevensas tapo 2013-siais, akcijas nusipirkęs iš indo Viveko Ranadive'o, kuris tapo „Sacramento Kings“ ekipos savininku.

Vyras ketvirtadienį atsiprašė už incidentą NBA lygą, tačiau neaišku, ar „Golden State Warriors“ ekipa paliks milijardierių šešių žmonių Valdyboje.

„Mes mylime sirgalius, bet tokių aistruolių neturėtų čia būti. Jis neturėjo jokios priežasties mane paliesti, jis neturėjo priežasties per kelias vietas mane pasiekti ir kalbėti vulgarybes. Tokiems žmonės nėra vietos NBA“, – po incidento su M.Stevensu kalbėjo K.Lowry.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.