EUROLYGA 2023

Po krepšinio sezono senus bičiulius Žydrūną Ilgauską ir Šarūną Jasikevičių suartina golfas

Po ilgo ir varginančio krepšinio sezono Kauno „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Šarūnas Jasikevičius pagaliau gali atostogauti. Š.Jasikevičius su savo senu ir ištikimu bičiuliu Žydrūnu Ilgausku leidžia laisvalaikį golfo aikštyne. Šaras yra prisiekęs golfo mėgėjas ir dažnai ima į rankas golfo lazdas.

Žydrūnas Ilgauskas ir Šarūnas Jasikevičius golfo aikštyne.<br> Facebook nuotr.
Žydrūnas Ilgauskas ir Šarūnas Jasikevičius golfo aikštyne.<br> Facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 12, 2019, 5:30 PM, atnaujinta Jun 12, 2019, 5:42 PM

Š.Jasikevičius su „Žalgiriu“ praėjusiame LKL sezone devintąjį kartą iš eilės tapo šalies čempionais, Eurolygos turnyre pateko į akrintamąsias varžybas, kur nusileido Stambulo „Fenerbahce“ komandai.

Kiekvieną vasarą jau senokai JAV gyvenantis 44-erių metų Ž.Ilgauskas pratęsia smagią jųdviejų tradiciją ir smaginasi golfo aikštynuose su geru savo vaikystės laikų bičiuliu 43-ejų metų Š.Jasikevičiumi.

Baigęs krepšininko karjerą, 2012-ųjų žiemą Ž.Ilgauskas prisijungė prie „Cleveland Cavaliers“ kaip specialus generalinio vadybininko asistentas. Ž.Ilgauskas krepšinio srityje liko ir baigęs karjerą. Šiuo metu jis dirba su Klivlando šv.Ignoto mokyklos jaunaisiais talentais – padeda berniukų krepšinio komandos treneriams.

Ž.Ilgauskas su žmona augina du sūnūs Povilą ir Deividą.

Klivlande, kur 221 cm aukštaūgis praleido beveik visus savo karjeros metus NBA, jis yra labai gerbiamas. Buvusio krepšininko marškinėliai jau kabo „Cleveland Cavaliers“ komandos namų arenos palubėje, o kiekvienas gerbėjas iškart gali atsakyti, kas yra „Big Z“.

„Cavaliers“ komanda vidurio puolėją pasirinko 1996 metais NBA naujokų biržoje 20-uoju šaukimu. Klivlande jo karjera tęsėsi iki 2010-ųjų, o paskutinį savo sezoną NBA lietuvis atstovavo „Miami Heat“ ekipai, į kurią jis patraukė įkandin LeBrono Jameso, tikėdamasis pagaliau iškovoti čempiono žiedą. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.