EUROLYGA 2023

„Neptūno“ gretose lieka komandos kapitonas ir ekipos pastarųjų metų simbolis S. Galdikas

Klaipėdos „Neptūno“ kapitonas Simas Galdikas ir toliau vilkės uostamiesčio ekipos marškinėlius. Klubas su 32-ejų vidurio puolėju pasiekė susitarimą dėl naujos dvejų metų sutarties. S.Galdikas tapo tikru „Neptūno“ veidu ir Klaipėdos komandai atstovavo jau devynerius metus, o pastaruosius du sezonus jis buvo renkamas komandos kapitonu.

Simas Galdikas lieka „Neptūno“ gretose.<br>bcneptunas.lt nuotr.
Simas Galdikas lieka „Neptūno“ gretose.<br>bcneptunas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-06-26 15:45, atnaujinta 2019-06-26 17:31

„Klaipėda yra namai, kolektyvas lieka tas pats, todėl norėjosi likti. Sprendimas tikrai nebuvo sunkus, tiesiog reikėjo susidėlioti detales, kad jos tiktų tiek klubui, tiek man. Esu laimingas likdamas „Neptūne“, stengsimės sirgalius ir toliau džiuginti pergalėmis“, – po sutarties pratęsimo sakė S.Galdikas.

„Simas yra tikras kovotojas, kuris aikštelėje palieka visą savo energiją. Jis yra pozityvus ir teigiamas žmogus rūbinėje, tad neveltui dvejus metus paeiliui buvo renkamas komandos kapitonu. Simas visada daro viską, kad sutelktų komandos draugus kovai aikštelėje ir išlaikytų komandiškumą už jos ribų. Džiaugiamės jį išlaikę ekipoje“, – sakė „Neptūno“ sporto direktorius Donatas Zavackas.

Praėjusį LKL sezoną S. Galdikas žaidė 13 minučių, pelnė po 5,7 taško ir atkovojo po 3,2 kamuolio.

Tuo metu FIBA Čempionų lygoje aukštaūgis per 12 minučių rinko po 6,1 taško bei 2,6 atkovoto kamuolio.

Sutartis su „Neptūnu“ kitam sezonui be S.Galdiko dar turi Tomas Delininkaitis, Paulius Dambrauskas, Osvaldas Olisevičius, Aidas Einikis ir Tadas Pažėra. Ekipai vadovaus treneris Tomas Rinkevičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.