EUROLYGA 2023

Buvęs žalgirietis kraunasi lagaminus į pasaulio krepšinio čempionatą

Pusę praėjusio sezono Kauno „Žalgiriui“ atstovavęs amerikietis Deonas Thompsonas vyks į pasaulio krepšinio čempionatą – krepšininkas prisijungė prie Dramblio Kaulo Kranto rinktinės. Buvęs žalgirietis gavo Afrikos vasltybės pilietybę ir sutiko padėti nacionalinei ekipai kovoti pirmenybėse Kinijoje.

Deonas Thompsonas<br>M.Patašiaus nuotr.
Deonas Thompsonas<br>M.Patašiaus nuotr.
Deonas Thompsonas<br>G.Bitvinsko nuotr.
Deonas Thompsonas<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jul 23, 2019, 10:02 AM

„Nekantraudamas ir su pasididžiavimu pranešu, kad žaisiu 2019 metų FIBA pasaulio krepšinio čempionate Kinijoje, kuriame atstovausiu Dramblio Kaulo Krantui“, – parašė socialiniame tinkle krepšininkas.

Dramblio Kaulo Kranto rinktinei tai rimta paspirtis: afrikiečiai pateko į grupę su Kinija, Venesuela ir Lenkija ir turi neblogus šansus žengti toliau.

30 metų 204 cm ūgio D.Thompsonas prie „Žalgirio“ prisijungė sausį, o tapęs Lietuvos čempionu nusprendė grįžti į Ispaniją, kur sukirto rankomis su Malagos „Unicaja“ ekipos.

Eurolygoje jis spėjo sužaisti 17 mačų ir per 14 minučių rinko 4,7 taško (60 procentų dvitaškių), 3,1 atkovoto kamuolio, 0,5 rezultatyvaus perdavimo bei 5,8 naudingumo balo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.