EUROLYGA 2023

Skirtingos prognozės lietuviams – niūriausias scenarijus J. Valančiūnui ir svarbi žinutė D. Saboniui

Jonas Valančiūnas kol kas visą dėmesį sutelkęs Lietuvos vyrų krepšinio rinktinei, su kuria ruošiasi artėjančiam pasaulio čempionatui. Vis dėlto krepšinio analitikai vis dažniau žvilgčioja ir į artėjantį NBA sezoną, tačiau šį kartą lietuvio atstovaujama „Memphis Grizzlies“ sulaukė ne pačių maloniausių prognozių.

 Krepšinio analitikai vis dažniau žvilgčioja ir į artėjantį NBA sezoną, tačiau šį kartą 27-erių 213 cm ūgio lietuvio atstovaujama „Memphis Grizzlies“ sulaukė ne pačių maloniausių prognozių.<br> lrytas.lt montažas
 Krepšinio analitikai vis dažniau žvilgčioja ir į artėjantį NBA sezoną, tačiau šį kartą 27-erių 213 cm ūgio lietuvio atstovaujama „Memphis Grizzlies“ sulaukė ne pačių maloniausių prognozių.<br> lrytas.lt montažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-08-19 16:43, atnaujinta 2019-08-19 20:23

ESPN sporto žurnalistas Kevinas Peltonas pateikė artėjančio NBA sezono turnyrinės lentelės prognozę, kurioje „Grizzlies“ klubo galimybės vertinamos labai prastai.

Nors K.Peltonas ir išskyrė lietuvį kaip vieną iš pagrindinių figūrų „Grizzlies“ komandoje, anot jo, J.Valančiūno ekipa artėjančiame sezone laimės 32 rungtynes ir Vakarų konferencijoje užims paskutinę vietą.

„Vakaruose kažkas turės rinkti pralaimėjimus ir tai greičiausiai bus „Grizzlies“ komanda, kuri iškeitė du lyderius – Mike‘ą Conley ir Marcą Gasolį. Tiesa, Memfio klubas gali nustebinti varžovus, mat turi rimtą priekinę liniją su Jarenu Jacksonu ir Jonu Valančiūnu priešakyje“, – rašė ESPN.

Analitikas kito lietuvio 23-ejų 211 cm ūgio Domanto Sabonio „Indiana Pacers“ komandai prognozuojamos patekimą į atkrintamąsias ir mano, kad ekipa laimės 42 rungtynes bei užims septintąją vietą Rytų konferencijoje.

Anot ESPN, Vakaruose turėtų dominuoti „Houston Rockets“, o Rytuose „Milwaukee Bucks“ klubai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Speciali „Nauja diena“ G. Kirkilui atminti