EUROLYGA 2023

Lietuvos krepšinio rinktinei – Azijos virtuvės iššūkiai

Lietuvos krepšinio rinktinė Korėjoje, kur rengiasi pasaulio čempionatui, susidūrė su netikėtais iššūkiais – ne krepšinio aikštėje.

 Svajūnas Jarmala<br> A.Svitros nuotr.
 Svajūnas Jarmala<br> A.Svitros nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 23, 2019, 7:45 PM

Daugiausia iššūkių kilo rinktinės virtuvės šefui Svajūnui Jarmalai, kuris nuskrido į Seulą dieną anksčiau už nacionalinę Lietuvos komandą.

„Atvykome anksčiau, kad bandytume kažką, kas netinka, pakeisti. Keisti kol kas sekasi nekaip. Keisti nereikia daug, labiausiai pusryčius. Tas azijietiškas variantas mums nėra labai patrauklus. Trūksta daug, ko mums iš tikrųjų reikia pusryčiams. Kalbant apie pietus ir vakarienę – pasirinkimas didelis. Atsirenkame, ką reikia valgyti, o ko nereikia. Susitvarkykime su pusryčiais ir viskas bus gerai“, – sakė S. Jarmala.

Rinktinės virtuvės šefas teigė, jog buvo problemų dėl produktų.

„Susidūrėme su geranoriškumo trūkumu. Pats važiavau į parduotuvę. Pirkau produktų, kurių reikia vaisių ir daržovių kokteiliams. Pirkau ir plaktuvą. Pasidarysime viską patys“, – sakė S. Jarmala.

Pasak jo, pietūs ir vakarienė problemų nekelia – maisto daug ir įvairaus.

„Pagaminta kokybiškai. Tik pakeitėme, kad makaronai, vištiena ir žuvis būtų be padažų, kad padažai būtų atskirai. Nes jų kultūroje viskas yra sumaišyta. Tačiau visa kita yra tvarkoje“, – pasakojo Lietuvos rinktinės virtuvės šefas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.