EUROLYGA 2023

Pamaina A. Milakniui? „Žalgirio“ treniruotėse pluša „Šiaulius“ palikęs snaiperis

Kauno „Žalgirio“ ekipa pradėjo pasiruošimą artėjančiam sezonui, o komandoje šiuo metu pluša bent 15 žaidėjų. Tiesa, dalis jų net neturi sutarčių su klubu ar yra paskolinti kitoms ekipoms.

 Peržiūroje dalyvaujantis ir su „Žalgiriu“ pasiruošimą sezonui pradėjęs K.Lukošiūnas, anot Kauno ekipos trenerio Šarūno Jasikevičiaus, dar turi įrodyti, jog gali žaisti aukštesniame lygyje.<br> bcsiauliai nuotr.
 Peržiūroje dalyvaujantis ir su „Žalgiriu“ pasiruošimą sezonui pradėjęs K.Lukošiūnas, anot Kauno ekipos trenerio Šarūno Jasikevičiaus, dar turi įrodyti, jog gali žaisti aukštesniame lygyje.<br> bcsiauliai nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 23, 2019, 11:30 AM, atnaujinta Aug 23, 2019, 12:06 PM

Šiuo metu su komanda sportuoja septyni jaunieji krepšininkai: Modestas Kancleris, Matas Jogėla, Erikas Venskus, Lukas Uleckas, Vitalijus Kozys, Rokas Jokubaitis ir prancūzas Tomas Digbeu.

Negana to, Lietuvos čempionų treniruotėse savo jėgas taip pat išbando „Šiaulius“ palikęs snaiperis 22-iejų 195 cm ūgio Karolis Lukošiūnas.

Peržiūroje dalyvaujantis ir su „Žalgiriu“ pasiruošimą sezonui pradėjęs K.Lukošiūnas, anot Kauno ekipos trenerio Šarūno Jasikevičiaus, dar turi įrodyti, jog gali žaisti aukštesniame lygyje.

Praėjusiame Lietuvos krepšinio lygos (LKL) sezone žaidėjas aikštėje praleisdavo po 19 min. ir pelnydavo po 7,5 taško (35 proc. trit.).

Iš pagrindinės komandos šiuo metu Kaune dirba Alexas Perezas, Thomasas Walkupas, Artūras Milaknis, Nigelis Hayesas ir Zachas LeDay.

Į pasaulio čempionatą išvyko šeši žalgiriečiai: Lukas Lekavičius, Marius Grigonis, Edgaras Ulanovas, Paulius Jankūnas, Martinas Gebenas ir Jockas Landale’as.

Rugsėjo 1-ąją „Žalgiris“ Kaune sužais kontrolines rungtynes prieš Panevėžio „Lietkabelį“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: Lietuvos narystės NATO metinės – ar iššūkių daugiau?