EUROLYGA 2023

Oficialu: Mindaugas Kuzminskas palieka „Olympiakos“ komandą

Pirėjo „Olympiakos“ klubas šeštadienį patvirtino oficialiu pranešimu, kad komandą palieka lietuvis Mindaugas Kuzminskas.

M.Kuzminskas paliko K.Kemzūros treniruojamą „Olympiakos“ komandą.<br>Sputnik/Scanpix nuotr.
M.Kuzminskas paliko K.Kemzūros treniruojamą „Olympiakos“ komandą.<br>Sputnik/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 10, 2019, 8:36 AM

Krepšininkas sutartį su „Olympiakos“ pagal formulę „vienas plius vienas“ pasirašė praėjusią vasarą, kai su šalies rinktine rengėsi pasaulio čempionatui Kinijoje.

2020-ųjų vasarą kontraktas galėjo būti nutrauktas tiek krepšininko, tiek komandos iniciatyva. Tačiau M.Kuzminskas Graikijos ekipoje išbuvo vos kelis mėnesius.

Puolėjas ketvirtadienį trenerio Kęstučio Kemzūros sprendimu net nepasirodė aikštėje per Eurolygos rungtynes su Stambulo „Anadolu Efes“, nors ir buvo registruotas, o „Olympiakos“ teko žaisti ir be kito puolėjo Kosto Papanikolaou.

Pirėjo komanda namuose krito beviltiškai 67:86.

M.Kuzminskas šiame Eurolygos sezone vidutiniškai per 13 min. įmesdavo 5,8 taško, atkovodavo 2,2 kamuolio ir rinkdavo 4,5 naudingumo balo.

Praėjusį sezoną Milano „Olimpia“ praleidęs M.Kuzminskas vidutiniškai rinko 8,5 taško, atkovojo 3,3 kamuolio ir atliko 0,7 rezultatyvaus perdavimo.

Graikijos spauda spėja, kad 30 metų 205 cm ūgio puolėjas greičiausiai keliaus į Krasnodaro „Lokomotiv“ (Rusija) ekipą, kur jau žaidžia Mantas Kalnietis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.