EUROLYGA 2023

Triuškinamą smūgį sugėręs R. Kurtinaitis neatpažino savo žaidėjų: „Tai yra siaubinga“

„Turėjome bėdų su energija, pastangomis, ypač gynyboje. Leidome jiems iki pertraukos pelnyti 65 taškus ir tai yra siaubinga“, – po skaudaus pralaimėjimo Eurolygoje kalbėjo Rimas Kurtinaitis.

Rimas Kurtinaitis neatpažino savo žaidėjų.<br>Twitter.com nuotr.
Rimas Kurtinaitis neatpažino savo žaidėjų.<br>Twitter.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 20, 2019, 7:15 AM, atnaujinta Nov 20, 2019, 10:30 AM

Lietuvio treniruojamas Maskvos srities „Chimki“ klubas antradienį Madride žaidė su „Real“ krepšininkais ir beviltiškai pralaimėjo 76:104 (25:31, 17:34, 14:27, 20:12).

Ispanijos komanda šiose rungtynėse kėsinosi į du rekordus: po dviejų kėlinių ji pirmavo 65:42, nors dar ketvirčio pabaigoje turėjo persvarą 60:34. Jei Madrido ekipa būtų įmetusi 70 taškų, ji pakartotų 2000-siais Tel Avivo „Maccabi“ pasiektą dviejų kėlinių rezultatyvumo rekordą.

Po trijų ketvirčių „Real“ daužė rusus 92:56 – jei komanda būtų sužaidusi įspūdingai lemiamą ketvirtį, ji galėjo pasiekti naują rezultatyvumo rekordą, kuris priklauso „Maccabi“ ir yra 123 taškai. Vis tik per lemiamą ketvirtį „Real“ atleido vadžias.

„Reikia pasveikinti varžovus ir jų trenerį Pablo Laso. Jie žaidė tikrai gerai, su gera energija ir gynyba. „Real“ buvo šiose rungtynėse daug geresni nei mano auklėtiniai. 65 praleisti taškai iki pertraukos, manau, kad yra šio sezono antirekordas.

Mes blogai darėme daug dalykų, nežaidėme taip, kaip esame įpratę, nebuvome tie, kas esame.

Žinoma, šį kartą „Real“ buvo geresni, bet dabar mes žvalgomės į priekį. Mūsų laukia rungtynės su „Valencia“ ir koncentruojamės joms“, – kalbėjo R.Kurtinaitis.

Nepaisant triuškinamo pralaimėjimo, solidžiai pasirodė buvęs Vilniaus „Ryto“ įžaidėjas Chrisas Krameris, kuris per 17 minučių pelnė 14 taškų ir surinko 15 naudingumo balų.

Galingai sezoną pradėjusi „Chimki“ išlieka viena iš lyderių Eurolygoje su 6 pergalėmis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.