EUROLYGA 2023

Anglijos taurės rungtynėse broliai Lavrinovičiai nedalyvavo

Sekmadienį Anglijoje buvo žaidžiamos šalies krepšinio taurės (BBL Trophy) pirmojo etapo – aštuntfinalio – rungtynės. Nugalėtojų titulą ginantis „London City Royals“ klubas, kuriam sezono pradžioje atstovavo broliai Kšyštofas ir Darjušas Lavrinovičiai, svečiuose susitiko su „Surrey Scorchers“ komanda.

 Broliai Lavrinovičiai prie klubo emblemos.<br> Twitter nuotr.
 Broliai Lavrinovičiai prie klubo emblemos.<br> Twitter nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 5, 2020, 4:26 PM, atnaujinta Jan 5, 2020, 7:58 PM

Broliai Lavrinovičiai į šią dvikovą neatvyko, nes „London City Royals“ klubas susidūrė su rimtomis piniginėmis problemomis.

Sostinės atstovų sudėtyje sekmadienio mače – tik septyni žaidėjai, bet tai jiems nesutrukdė iškovoti triuškinančios pergalės rezultatu 102:83 (26:12, 23:22, 16:21, 37:28) ir iškopti į varžybų ketvirtfinalį.

Londono komanda gruodžio mėnesį jau buvo nubausta techniniu pralaimėjimu, nes nesužaidė Anglijos čempionato rungtynių su Glazgo „Rocks“ krepšininkais, o vėliau paprašė nukelti rungtynes su ta pačia „Surrey Scorchers“ ekipa.

Focushoops.com praneša, kad sklinda kalbos, jog Londono komanda susidūrė su finansiniais sunkumais ir gali baigti savo egzistavimą. Teigiama, kad žaidėjai ir treneriai nebegauna atlyginimų.

„City Royals“ susikūrė tik 2018 metais ir neslėpė didelių ambicijų.

Šiame sezone jie pasikvietė brolius Lavrinovičius, kuriems leido nesitreniruoti su komanda, o tik atskristi į rungtynes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.