EUROLYGA 2023

Nuotaikingas D. Motiejūno ir V. Mikalausko pasikandžiojimas apie „Žalgirio“ ir „Ryto“ priešpriešą

Lietuvos krepšinio lygos (LKL) būstinėje šeštadienį prieš LKL rungtynes apsilankę Virginijus Mikalauskas ir Donatas Motiejūnas negalėjo pro akis praleisti trofėjų lentynos, kurioje ir LKL trofėjus, ir Karaliaus Mindaugo taurė. Dviem bene nuotaikingiausiems Vilniaus „Ryto“ ir Kauno „Žalgirio“ gerbėjams tai buvo dar viena proga patraukti vienam kitą per dantį.

Virginijus Mikalauskas ir Donatas Motiejūnas su KMT trofėjumi.<br> Instagram nuotr.
Virginijus Mikalauskas ir Donatas Motiejūnas su KMT trofėjumi.<br> Instagram nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 9, 2020, 3:15 PM, atnaujinta Feb 9, 2020, 3:20 PM

Fizinio parengimo treneris V.Mikalauskas paėmęs KMT taurę pozavo nuotraukai su D.Motiejūnu, kuris ištiestomis rankomis tarsi siekia paveržti titulą.

Tai – „Ryto“ ir „Žalgirio“ komandų atspindys.

Sostinės klube anksčiau dirbęs ir jį palaikantis V.Mikalauskas džiaugiasi KMT titulu, kurį šiemet gina „Ryto“ krepšininkai.

„Žalgirio“ sistemoje užaugęs ir šią komandą palaikantis D.Motiejūnas tikisi, kad kitą sekmadienį „Žalgiris“ susigrąžins titulą, kurį prarado praėjusių metų vasarį.

„Visi laukia to „Žalgiris“ – „Rytas“ finalo, to revanšo, – šeštadienį lankydamasis studijoje kalbėjo D.Motiejūnas. – Treneris vis primena man, kad kažkokią kažkada taurę jie yra laimėję.“

Studijos vedėjui užsiminus, kad studiją puošia nuotrauka iš praėjusių metų KMT finalo rungtynių, D.Motiejūnas nepraleido progos patraukti varžovų komandą per dantį prisimindamas pastarąją LKL finalo seriją, kurią „Žalgiris“ laimėjo „sausai“.

„Galvojau, kad čia iš LKL finalo paskutinių rungtynių, kur minus 50 buvo“, – „Žalgirio“ pergalę prieš „Rytą“ 92:54 per paskutines finalo rungtynes prisiminė D.Motiejūnas.

V.Mikalauskas ir D.Motiejūnas kartu dirba Kinijoje ir socialinėje erdvėje ne kartą vienas kitą draugiškai pajuokė dėl „Ryto“ ir „Žalgirio“ rezultatų.

Tačiau abu sutinka, kad šių komandų priešprieša – Lietuvos krepšinio grožis.

„Reikia džiaugtis, kad yra Lietuvos „El Clasico“, kaip ir Ispanijoje „Real“ ir „Barcelona“, – teigė V.Mikalauskas. – Tikrai tas žavesys daug smagesnis, daug aštresnis pojūtis ir smagiau stebėti.“

Lankydamiesi studijoje V.Mikalauskas pasakojo apie pažintį su naujuoju „Neptūno“ treneriu Jurica Žuža, o D.Motiejūnas taip pat pabrėžė, kokia svarbi gali būti trenerių rotacija uostamiesčio klube prieš ypatingos svarbos KMT rungtynes, kurios laukia jau kitą savaitę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.