EUROLYGA 2023

Moksleivių krepšinio lygos treneriai nenori nutraukti čempionato: „Tik taip mes juos išauklėsime“

Lietuvos moksleivių krepšinio lygos (MKL) vadovybė ruošiasi nutraukti čempionatą, bet nugalėtojų skelbti neketina. Ši idėja netenkina dalies krepšinio mokyklų vadovų ir trenerių.

Lietuvos moksleivių lygoje bręsta skandalas: dalis trenerių nenori nutraukti sezono.<br>T.Tumalovičius
Lietuvos moksleivių lygoje bręsta skandalas: dalis trenerių nenori nutraukti sezono.<br>T.Tumalovičius
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 29, 2020, 7:00 PM

Lrytas.lt žiniomis, MKL užkulisiuose bręsta trenerių nepasitenkinimas, kurie skatina pasirašyti peticiją. Anot jų, lygos vadovai negali vieni nuspręsti, kaip baigti čempionatą.

„Visi krepšinio čempionatai yra sustabdyti. Lygos, kuriose rungtyniauja profesionalai(ės), taip pat dėl suprantamų priežasčių, nutraukė ir nutraukinėja čempionatus. Tai ruošiasi padaryti ir MKL. Manau, kad čia ne vieta taupyti pinigus ir kur nors skubėti.

Žinant, kaip kantriai, diena iš dienos, metai iš metų, aukojant ir savaitgalius bei dalį atostogų, treneriai ruošia savo auklėtinius ir jų komandas, siekiant užsibrėžtų tikslų, manau, verta palaukti, kol COVID-19 virusas paliks mūsų šalį, o jam pasitraukus, prieš naują sezoną, sudėti taškus ant šių metų čempionato.

Tikiuosi, rugsėjo mėnuo tam būtų pats tinkamiausias laikas. Manau, kad mūsų jaunimas turi turėti galimybę išsiaiškinti, kas šiemet stipriausias. Tik taip mes juos išauklėsime kovoti iki galo ir įveikti visas pakeliui sutiktas kliūtis, siekiant savo tikslų. Jeigu pritariat – pasirašykite peticiją“, – rašoma peticijoje.

Kovo 30-ąją MKL vadovybė turėtų priimti sprendimą, ką daryti su 12-os įvairaus amžiaus grupių čempionatais, kuriuose žaidžia daugiau nei 400 vaikų.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.