EUROLYGA 2023

Iš koronaviruso gniaužtų išsilaisvino dar vienas NBA krepšininkas

Už Atlanto – dar viena teigiama naujiena. Praėjusią savaitę JAV žiniasklaida pranešė, kad nuo koronaviruso pasveiko pirmaisiais NBA susirgę „Utah Jazz“ krepšininkai Rudy Gobert'as ir Donovanas Mitchellas.

 Marcusas Smartas pasveiko<br> AFP/Scanpix.com nuotr.
 Marcusas Smartas pasveiko<br> AFP/Scanpix.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 30, 2020, 8:11 AM, atnaujinta Mar 30, 2020, 8:13 AM

Sekmadienį „Boston Celtics“ komandos gynėjas Marcusas Smartas socialiniame tinkle twitter pasidžiaugė, kad ir jis atsikratė mirtį nešančio virusu.

Jam koronavirusas buvo aptiktas prieš porą savaičių, tačiau Masačusetso valstijos Sveikatos departamentas jį šeštadienį jau išbraukė iš sergančiųjų sąrašo.

„Jau dvi dienas nebesergu koronavirusu. Ačiū visiems už jūsų visų mintis ir maldas. Lygiai taip galvoju ir meldžiuosi už visus kitus, kuriuos paveikė ši problema“, – parašė 26-erių M. Smartas.

Dar kovo 11-ąją „Celtics“ komanda su M. Smartu rengėsi žaisti NBA rungtynes be žiūrovų su „Milwaukee Bucks“ klubu, tačiau tik sužinojus apie „Utah Jazz“ vidurio puolėjo Rudy Goberto užsikrėtimą virusu visos NBA rungtynės buvo iškart atšauktos, o sezonas – sustabdytas.

„Celtics“ klubas iškart pateko į tikrinamų komandų sąrašą, nes Bostono klubas su „Jazz“ kovojo kovo 3 dieną. Tuomet ir paaiškėjo kad M.Smarto tyrimas yra teigiamas, o krepšininkas, viešai apie tai paskelbęs, buvo priverstas saviizoliuotis.

Šį sezoną M. Smartas NBA čempionate pelnydavo po 13,5 taško, atkovodavo po 3,8 kamuolio bei atlikdavo po 4,8 rezultatyvaus perdavimo.

Iš viso dabar koronavirusu serga 10 NBA žaidėjų.

Skelbiama, kad susirgimai fiksuoti „Boston Celtics“, „Philadelphia 76ers“, „Los Angeles Lakers“ klubuose, keturi susirgimai „Brooklyn Nets“, po vieną asmenį užsikrėtė „Denver Nuggets“ ir „Detroit Pistons“ ekipose.

„Lakers“ ekipa oficialiai pranešė, kad du žaidėjai užsikrėtė COVID-19 virusu, tačiau jų tapatybės nėra atskleistos. „76ers“ komandoje užfiksuoti trys atvejai, tiesa, nėra žinoma, ar tai žaidėjai, ar treneriai, ar personalo darbuotojai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.