EUROLYGA 2023

Artūras Karnišovas „Bulls“ savininkų nenuvylė – lietuvis neišbrauktas iš kandidatų sąrašo

Lietuvis Artūras Karnišovas išlieka pirmose eilėse gauti pasiūlymą iš „Chicago Bulls“ ekipos užimti visų klubo operacijų direktoriaus kėdę. „Bulls“ pradėjo inirtingą šios pozicijos kandidato paiešką ir akys nukrypo į NBA „Denver Nuggets“ komandoje generalinio direktoriaus pareigas užimantį A.Karnišovą.

A.Karnišovas siekia svajonių posto „Nets“ klube. Nuotraukoje jis – su Donatu Motiejūnu.<br>AFP/Scanpix nuotr.
A.Karnišovas siekia svajonių posto „Nets“ klube. Nuotraukoje jis – su Donatu Motiejūnu.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 8, 2020, 9:58 PM, atnaujinta Apr 8, 2020, 10:30 PM

Denveris pagal NBA taisykles leido buvusiam Lietuvos krepšinio rinktinės žaidėjui vykdyti derybas su Čikagos komanda: kaip skelbia Adrianas Wojnarowskis, abi pusės trečiadienį jau pabendravo ir „Bulls“ aukščiausiai vadovybei pokalbis su A.Karnišovu paliko gerą įspūdį.

Anot JAV žurnalisto Vincento Goodwillo, keli patikimi „Yahoo“ šaltiniai teigė, kad dabartinis „Nuggets“ generalinis direktorius yra rimčiausias „Bulls“ taikinys.

Teigiama, kad A.Karnišovas išsiskiria savo gebėjimais rinktis žaidėjus, o vėliau jiems puikiai padeda tobulėti.

Kiti kandidatai – „Miami Heat“ atstovas Adamas Simonas ir „Indiana Pacers“ darbuotojas Chadas Buchananas didelio susižavėjimo „Bulls“ organizacijai nesukėlė.

Taip pat tarp kandidatų yra ir „Utah Jazz“ generalinis direktorius Justinas Zanikas, su kuriuo vaizdo konferencijoje abi šalys aptarė galimą darbą Čikagoje, tačiau „Jazz“ ekipa nėra linkusi jo lengvai paleisti.

Didžiausiu lietuvio konkurentu laikomas „Toronto Raptors“ generalinis vadybininkas Bobby Websteris.

48-erių A.Karnišovas Denveryje dirba nuo 2013 metų, tapęs generalinio direktoriaus asistentu. Prieš tai jis darbavosi „Houston Rockets“ klube. 2017-siais lietuvis buvo paaukštintas iki esamų pareigų, pernai abi pusės pasirašė trejų metų kontraktą.

Kaip ir „Bulls“, tokį patį postą mūsų šalies krepšinio specialistui praėjusiais metais siūlė „Brooklyn Nets“, tačiau galiausiai pasirinko kitą kandidatą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.