EUROLYGA 2023

„Žalgiris“ vilioja stebuklus Ispanijoje kūrusį trenerį

Kauno „Žalgirio“ komanda tyli, tad aplink ją pasigirsta vis daugiau gandų. Skelbiama, kad naujojo trenerio paieškas atliekantis „Žalgiris“ nusitaikė į Ispanijoje stebuklą sukūrusį trenerį.

Ispanijos žurnalistas skelbia, kad kauniečiai jau susisiekė su Burgoso „San Pablo“ treneriu Joanu Penarroya.<br> FIBA.com nuotr.
Ispanijos žurnalistas skelbia, kad kauniečiai jau susisiekė su Burgoso „San Pablo“ treneriu Joanu Penarroya.<br> FIBA.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-07-11 10:52, atnaujinta 2020-07-11 10:56

Ispanijos žurnalistas skelbia, kad kauniečiai jau susisiekė su Burgoso „San Pablo“ treneriu Joanu Penarroya.

51-erių treneris pasižymėjo šią vasarą, kai atnaujintame šalies čempionate sugebėjo nužygiuoti iki pusfinalio. Maža to, grupės rungtynėse jo vadovaujama ekipa patiesė Madrido „Real“.

J.Penarroya visą savo trenerio karjerą kol kas dirbo tik Ispanijoje.

„Žalgirio“ radare taip pat yra turkas Ertugrulas Erdoganas, ispanas Joanas Plaza ir Alexas Mumbru. Apie tai pranešė žurnalistas Donatas Urbonas.

„Turėjome aiškų lietuvių kandidatų sąrašą. Buvome susitikę su keliais lietuviais treneriais. Darius Maskoliūnas nusprendė vykti į Barseloną kartu su Šarūnu Jasikevičiumi, o Kazys Maksvytis turėjo įsipareigojimų savo dabartiniam klubui, todėl praplėtėme savo paieškos ratą.

Turime nemažą specialistų iš užsienio sąrašą. Mūsų noras yra, kad treneris būtų alkanas, motyvuotas ir imlus naujovėms“, – pasikeitusią situaciją komentavo „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.