EUROLYGA 2023

Liūdnėjantis „Žalgirio“ scenarijus – gali prarasti dar du krepšininkus

Treneris Šarūnas Jasikevičius ir du jo pagalbininkai Darius Maskoliūnas bei Tomas Masiulis, fizinio parengimo treneris Justinas Grainys, ekipos lyderiai Edgaras Ulanovas ir Zahas LeDay'us, legionierius KC Riversas.

 T.Walkupas ir J.Landale'as<br> lrytas.lt koliažas
 T.Walkupas ir J.Landale'as<br> lrytas.lt koliažas
 T.Walkupas<br> G.Bitvinsko nuotr.
 T.Walkupas<br> G.Bitvinsko nuotr.
 J.Landale'as<br> G.Bitvinsko nuotr.
 J.Landale'as<br> G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jul 13, 2020, 10:53 AM, atnaujinta Jul 13, 2020, 11:45 AM

Tai tik dalis byrančios kauniečių ekipos šiame sezone. Prie pasitraukusių iš „Žalgirio“ sąrašo greitu laiku gali prisidėti dar du legionieriai – Thomasas Walkupas ir Jockas Landale'as.

Portalas sportando praneša, kad amerikietis kauniečių įžaidėjas 27 metų 193 cm ūgio Th.Walkupas, nežiūrint į turimą dar vieno sezono sutartį su „Žalgiriu“, jau mąsto apie galimybę sudaryti kontraktą su NBA ekipa.

Teigiama, kad krepšininko kandidatūra NBA klubams yra pateikta, o žaidėjo likimas gali paaiškėti po NBA čempionato pabaigos rugsėjį.

27 metų gynėjas praėjusiame Eurolygos sezone vidutiniškai per 26 minutes rinko 9,6 taško, atsikovojo 3,6 kamuolio, atliko 5,5 rezultatyvaus perdavimo ir rinko 12,7 naudingumo balo.

15 min.lt žurnalistas Donatas Urbonas skelbia, kad kauniečiai yra pasirengę netekti ir praėjusiais metais į ekipą pasikviesto australo Jocko Landale'o. Jis taip pat turi dar metų kontraktą.

Australas, kaip ir Th.Walkupas, planuoja belstis į NBA.

24 metų 211 cm ūgio puolėjas Eurolygoje vidutiniškai per 21 min. įmesdavo 11 taškų, atkovojo 4,4 kamuolio, atliko 1 rezultatyvų perdavimą, rinko 10,4 naudingumo balo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.