EUROLYGA 2023

L. Jamesas atskleidė, kas jam labiausiai nepatinka NBA burbule

Kai kurie NBA žaidėjai greitai prisitaikė prie Orlando mieste sukurto NBA burbulo specifikos ir lengva adaptacija jiems suteikė privalumų.

L.Jamesas nepatenkintas, kad rungtynės vyksta be žiūrovų.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
L.Jamesas nepatenkintas, kad rungtynės vyksta be žiūrovų.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 11, 2020, 12:17 PM

Tačiau ne visiems lygos krepšininkams pavyko persilaužti. Vienas jų – pretendentas į naudingiausio čempionato žaidėjo (MVP) apdovanojimą LeBronas Jamesas.

Karaliaus pravardę turintis 35-erių puolėjas burbule kol kas žaidžia ne itin stabiliai. „Los Angeles Lakers“ žvaigždė lieka nepatenkintas ne tik savo žaidimu, bet ir dėl Orlando mieste esančios atmosferos rungtynių metu.

„Labai keista dinamika. Praėjo jau daug laiko nuo tada, kai žaidžiau tuščioje sporto salėje. Stengiuosi surasti ritmą, bet sunkiai pamenu rungtynes, kuriose tekdavo žaisti be žiūrovų“, – teigė L.Jamesas.

Krepšininko diskomfortas yra suprantamas. Dar būdamas 15 metų jis buvo laikomas vienu geriausių jaunųjų atletų pasaulyje, o į jo rungtynes vidurinėje mokykloje žiūrovai sunkiai tilpdavo sporto salėje.

Žaidėjo fenomenas tęsėsi ir jam persikėlus į stipriausią pasaulyje krepšinio lygą. Čia triskart NBA čempiono susitikimus stebėdavo ne tik pilnutėlė arena, tačiau ir ją suplūdusios didžiausios pasaulio įžymybės.

Dėmesiu besimėgaujantis puolėjas neslepia, kad žaidimas be žiūrovų yra pagrindinis Orlando mieste esančio burbulo trūkumas.

„Aš tikrai mėgstu žaisti su gerbėjais. Be jų nebūčiau toks, koks esu šiandien. Noriu jiems perduoti, kad aš jūsų labai pasiilgau ir labai tikiuosi, kad viskas kuo greičiau grįš į savo vėžes“, – samprotavo krepšininkas.

Po sezono atnaujinimo per rungtynes fiksuojami krepšininko rodikliai krito žemyn.

L.Jamesas burbule renka po 4,1 taško bei 4,2 rezultatyvaus perdavimo mažiau nei iki virusui sustabdant čempionatą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.