EUROLYGA 2023

Blogiau nei skelbta – Vilniaus „Ryto“ kapitonui prireiks operacijos

Vilniaus „Ryto“ komandai skirtoje JBR laidoje buvo skirtas nemenkas dėmesys sostinės ekipos kapitonui Arnui Butkevičiui ir jo traumai. Klubas lakoniškai lapkričio 13-ąją pranešė: „Arnas Butkevičius rungtynėse su SIG susilaužė pirštą ir be rungtynių turėtų praleisti iki mėnesio. Kapitonas su komanda treniruosis be kontakto“.

Arnui Butkevičiui prireiks operacijos<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Arnui Butkevičiui prireiks operacijos<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Vilniaus
Vilniaus
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Nov 23, 2020, 4:45 PM, atnaujinta Nov 23, 2020, 4:49 PM

Teigiama, kad dvikovoje lapkričio 10-ąją A.Butkevičius kraudamas kamuolį į krepšį susižeidė pirštą, o po to paaiškėjo, kad jis lūžo. Iškart kapitonui buvo uždėta piršto langetė ir manyta, jog ji padės.

Tačiau aiškėja, kad trauma yra daug rimtesnė. JBR praneša, kad A.Butkevičiaus antradienį laukia piršto operacija ir jis nežais dar mažiausiai tris savaites. Puolėjas iš rikiuotės yra iškritę jau beveik 2 savaites.

Komandos vedlys praleis ne tik gruodžio 6 dieną antrąjį LKL mačą su Kauno „Žalgiriu“, bet ir svarbų FIBA Čempionų lygos mūšį su Rygos VEF ekipa gruodžio 8-ąją.

A.Butkevičius šį sezoną LKL vidutiniškai renka po 10,1 taško, atsikovoja po 4,3 kamuolio ir atlieka 1,8 rezultatyvaus perdavimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.