EUROLYGA 2023

Nuotaikingame vaizdo klipe – Šaro skambutis E. Messinai ir Ž. Obradovičiui

Dabartinis „Barcelona“ komandos treneris Šarūnas Jasikevičius kartu su kitais garsiausiais Europos strategais nusifilmavo nuotaikingame vaizdo klipe.

 Šarūnas Jasikevičius nusifilmavo nuotaikingame vaizdo klipe.<br> Instagram.com nuotr
 Šarūnas Jasikevičius nusifilmavo nuotaikingame vaizdo klipe.<br> Instagram.com nuotr
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-11-24 11:22

Šis buvo skirtas Eurolygos trenerių asociacijos akademijos reklamai, o jame, be lietuvio, pokštauti nevengė Milano „Olimpia“ klubo vedlys Ettorre Messina bei Željko Obradovičius.

Pagrindiniu veikėju tapo žinomas Serbijos aktorius Darko Peričius. Vaizdo klipu Šarūnas Jasikevičius pasidalino savo socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje.

Vasarą Kauno „Žalgirį“ palikęs Š.Jasikevičius jau netrukus turėtų sugrįžti į laikinąją sostinę. Eurolygos 12-ojo turo rungtynėse „Barcelona“ išvykoje susikaus su „Žalgirio“ krepšininkais.

Ši dvikova įvyks gruodžio 4 dieną.

Po 10-ies turų Eurolygoje „Barcelona“ kol kas tvirtai pirmauja ir turi iškovojusi 8 pergales. „Žalgiris“ savo sąskaitoje turi penkis laimėjimus ir rikiuojasi turnyro lentelės viduje.

Tiesa, pastaruoju metu komandos turi skirtingas serijas: Š.Jasikevičiaus kariauna laimėjo septynis kartus iš eilės, o „Žalgiris“ keturis sykius iš eilės pralaimėjo.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.