EUROLYGA 2023

Sukrečianti NBA žvaigždės išpažintis: koronavirusas pražudė septynis artimuosius

„Minnesota Timberwolves“ komandos žvaigždei Karlui-Anthony Townsui koronaviruso pandemijos laikotarpis tapo tikru išbandymu. 25-erių metų krepšininkui teko išgyventi likimo smūgius vienas po kito.

Karlas-Anthony Townsas neteko 7 artimųjų.<br> Zumapress/Scanpix nuotr.
Karlas-Anthony Townsas neteko 7 artimųjų.<br> Zumapress/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 5, 2020, 11:01 AM, atnaujinta Dec 5, 2020, 12:51 PM

Penktadienį su JAV žurnalistais bendravęs NBA žaidėjas atskleidė, kad COVID-19 virusas pasiglemžė septynių jo artimųjų gyvybes.

„Teko labai daug ką išgyventi, o viskas prasidėjo nuo mamos mirties. Šią savaitę sulaukiau dar vieno liūdno skambučio – mirė mano dėdė. Jaučiuosi tarsi gyvenimas mane būtų nuleidęs ant žemės ir užgrūdinęs.

Iš mamos pusės yra daug artimųjų, kurie užsikrėtė koronavirusu ir mes vis dar ieškome atsakymų bei bandome jiems padėti likti sveikiems.

Prisiimu didžiąją dalį atsakomybės, kad informuočiau savo šeimą ir padaryčiau viską, kad ji liktų gyva. Nesinori, kad žmonės pajustų tą vienatvės jausmą, kokį jutau aš. Norėčiau, kad jie to išvengtų.

Pamenu, kuomet mama būdavo šalia aikštės, aš šypsodavausi...Dabar to nebeliko ir bus labai sunku“, – atviravo K.Anthony Townsas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.