EUROLYGA 2023

„Rockets“ pateikė sąlygas, kokios norėtų kompensacijos už J. Hardeną

Kalbos, kad ateinančiame sezone „Houston Rockets“ privalės kovoti be savo lyderio Jameso Hardeno įgauna pagreitį. Pradžioje pats krepšininkas atsisakė įspūdingo 50 mln. JAV dolerių kontrakto metams, o dabar jau tikinama, kad „Rockets“ besidomintiems siunčia aiškias žinutes, kokios kompensacijos norėtų už žaidėją.

Jamesas Hardenas gali išvykti į Filadelfiją.<br>Getty Images/Scanpix.com nuotr.
Jamesas Hardenas gali išvykti į Filadelfiją.<br>Getty Images/Scanpix.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 14, 2020, 9:20 PM

Neoficialiai kalbama, kad nauja J.Hardeno stotelė gali būti ne jo norima „Brooklyn Nets“, o „Philadelphia 76ers“.

Žurnalistas Yaronas Weitzmanas pranešė, kad jau užsimezgusiose komandų derybose Hjustonas išdėstė savąsias sąlygas: klubas keistų savo žvaigždę į australą Beną Simmonsą ir tris būsimus Naujokų biržos pirmojo rato šaukimus.

„Rockets“ ekipai 31 metų 196 cm ūgio J.Hardenas atstovauja nuo 2012-ųjų.

2018 m. geriausių sezono žaidėju rinktas gynėjas praėjusį sezoną per 37 minutes rinko 34,3 taško, 6,6 atkovoto bei 1,8 perimto kamuolio ir 7,5 rezultatyvaus perdavimo.

24 metų 208 cm ūgio B.Simmonsas yra 2016 m. naujokų biržos pirmasis šaukimas ir praėjusiame sezone per 35 minutes pelnė po 16,4 taško, atkovojo po 7,8 kamuolio ir atliko po 8 rezultatyvius perdavimus.

Prieš kelias savaites NBA žvaigždė J. Hardenas atsisakė pratęsti sutartį su „Rockets“ klubu ir atmetė garantuotą metinę 50 mln. JAV dolerių algą.

„Rockets“ J.Hardenui pasiūlė maksimalią sutartį – per dvejus metus žaidėjas galėjo gauti 103 mln. dolerių, kuri įsigaliotų po dabartinės sutarties pabaigos 2023 metais.

Jei jis būtų sutikęs su siūlymu, žaidėjas taptų pirmuoju NBA krepšininku, kuris turėtų garantuotą ne mažesnį kaip 50 mln. dolerių atlygį per sezoną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.