EUROLYGA 2023

Legendinis V. Mačiulis sulaukė netikėto V. Adamkaus skambučio, privertusio braukti ašarą

Legendinis Lietuvos krepšinio žurnalistas ir laidos „Krepšinio pasaulyje“ kūrėjas Vidas Mačiulis sausio 18-ąją švenčia 75-ąjį gimtadienį.

 Vidas Mačiulis ir Valdas Adamkus.<br> V.Mačiulio/Facebook nuotr.
 Vidas Mačiulis ir Valdas Adamkus.<br> V.Mačiulio/Facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 18, 2021, 9:27 AM, atnaujinta Jan 18, 2021, 9:29 AM

Žinomas žurnalistas, aplink krepšinį besisukantis ne vieną dešimtmetį, sekmadienį sulaukė ir netikėto skambučio iš prezidento Valdo Adamkaus.

„Negaliu nutylėti, nes tai – pirmąkart mano gyvenime... Po vidurdienio ir laidos „Krepšinio pasaulyje“ darbe suskambo mano asmeninis telefonas. Aš apstulbau, nes pirmasis šiandien paskambino pats Lietuvos prezidentas Valdas Adamkus. Išgirdęs paprastus padėkos žodžius už žurnalistinę kūrybą, jaudinančius linkėjimus, baigęs kalbėti, braukiau ašaras...

Taip dar nebuvo. Nesvarbu, kad nuo 1988 metų esame asmeniškai pažįstami, Valdas Adamkus davė man dešimtis interviu renginiuose Kaune, Vilniuje, savo namuose Turniškėse, bet kad prezidentas šį šaltą sekmadienį paskambins ir sušildys sielą, nelaukiau. AČIŪ JAM UŽ TAI“, – socialiniame tinkle „Facebook“ rašė V.Mačiulis. 

Nuo 1990 m. V.Mačiulis yra Lietuvos žurnalistų sąjungos Kauno skyriaus valdybos pirmininkas. Jis taip pat yra ir Lietuvos sporto žurnalistų federacijos narys, Lietuvos žurnalistų sąjungos valdybos narys, Nacionalinės žurnalistų kūrėjų asociacijos valdybos, Lietuvos žurnalistų ir leidėjų etikos komisijos narys.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.