EUROLYGA 2023

Vilniaus „Rytas“ pradėjo trenerio paieškas: akiratyje – du specialistai iš Ispanijos M.Echodas gali išvykti į Izraelį, o iš NCAA išvykęs žaidėjas papildyti Vilniaus klubą

Vilniaus „Ryto“ klubas pradėjo naujojo ekipos trenerio paiešką. Po neįveikto Karaliaus Mindaugo taurės ketvirtfinalio barjero sostinės klubas šeštadienį atleido Donaldą Kairį, o komandos pagrindinio stratego kėdę perdavė Giedriui Žibėnui. Nors krepšinio specialistai spėliojo, ar G.Žibėnui postas skirtas iki sezono pabaigos, vis dėlto aiškėja, kad ieškomas naujasis pagrindinis ekipos vedlys.

Rapolas Ivanauskas gali papildyti „Rytą“, o Martymas Echodas – palikti.<br> lrytas.lt koliažas
Rapolas Ivanauskas gali papildyti „Rytą“, o Martymas Echodas – palikti.<br> lrytas.lt koliažas
Rapolas Ivanauskas gali papildyti „Rytą“, o Martymas Echodas – palikti.<br> AFP/Scanpix.com nuotr.
Rapolas Ivanauskas gali papildyti „Rytą“, o Martymas Echodas – palikti.<br> AFP/Scanpix.com nuotr.
Rapolas Ivanauskas gali papildyti „Rytą“, o Martymas Echodas – palikti.<br> V.Ščiavinsko nuotr.
Rapolas Ivanauskas gali papildyti „Rytą“, o Martymas Echodas – palikti.<br> V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jan 18, 2021, 6:25 PM, atnaujinta Jan 19, 2021, 6:55 AM

Lrytas.lt šaltinių žiniomis, „Ryto“ vadovas Darius Gudelis svarsto dviejų specialistų iš Ispanijos kandidatūras. Tuo tarpu klubo vadovo manymu, G.Žibėnas dar vienas buvęs D.Kairio asistentas Georgios Dedas geriausiu atveju liks stratego pagalbininkais, nes būtent D. Kairio sprendimu šie žmonės atsirado klube.

Taip pat lrytas.lt šaltinių teigimu, greitu laiku „Rytas“ gali netekti vieno iš savo aukštaūgių 206 cm krepšininko Martyno Echodo.

Žaidėjas turi siūlymą iš naujojo Jeruzalės „Hapoel“ ekipos trenerio Dainiaus Adomaičio pereiti į jo komandą. „Rytas“ su M.Echodu turi dar galiojantį kontraktą, tačiau jį galima išpirkti.

Galimai dėl šios priežasties Vilniaus klubas planuoja skubiai susitarti su perspektyviu aukštaūgiu, kuris neseniai paliko NCAA kovas.

Krepsinis.net žurnalisto Edgaro Pulkovskio žiniomis, sostinės klubas veda derybas su vasario 15-ąją 23-ąjį gimtadienį švęsiančiu 208 cm ūgio Rapolu Ivanausku.

Sunkusis krašto puolėjas neseniai paskelbė, kad traukiasi iš Sinsinačio universiteto „Bearcats“ komandos, kurios vyr. treneris Johnas Brannenas tikino, kad tokio sperndimo priežastys nėra susijusios su krepšiniu – žaidėjo sprendimą paveikė koronaviruso sukelta situacija.

Lietuvis šį sezoną per 21 minutę rinko 6,3 taško (24 procentai tritaškių), 5 atkovotus kamuolius ir 0,3 rezultatyvaus perdavimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.