Kauno pastate-vaiduoklyje siaubingomis sąlygomis gyvenusi, kūdikį jame pagimdžusi 20-metė su vaikeliu vis dar yra Kauno klinikose. 

Skurdo ir baimės į Kauną atginta 20-metė pagimdė kūdikį siaubingomis sąlygomis: pastatą vaiduoklį gaubia tamsios istorijos Prie padegtos lindynės sukiojosi ir prabangus BMW

Kiauras, vėjo košiamas stogas, skylėtos sienos ir grindys, išlaužytos durys, išdužę langai, sutrūniję čiužiniai, gausybė šiukšlių, purvo, sudegusių konstrukcijų – tokiomis baisiomis sąlygomis apleistame mediniame name Kaune prieš kelias dienas kūdikį pagimdė iš Vilniaus regiono kilusi 20-metė. Pareigūnai dar aiškinasi, kokios priežastys privertė kūdikio besilaukiančią moterį įsikurti liūdnai pagarsėjusioje lindynėje, esančioje Tunelio gatvėje, netoli Kauno geležinkelio stoties, kaip ji sužinojo apie šią vietą. Portalui  lrytas.lt  pavyko sužinoti, kad šis daugiau nei 200 kvadratinių metrų ploto vieno aukšto su mansarda pastatas-vaiduoklis vien tiktai praėjusiais metais liepsnojo 5 kartus. Kai kuriais atvejais buvo įtariami tyčiniai padegimai, galimai siekiant praskinti kelią naujoms statyboms ir išvengti brangiai kainuojančių griovimo paslaugų. Neatmetama, kad sklypu netoli miesto centro bei būsimais statybų planais galėjo domėtis ir nusikalstamo pasaulio veikėjai. Vienas gaisrų įsiplieskė ir 2021 metų spalį – tąsyk liepsnų nusiaubto namo palėpėje buvo aptiktas didelis kiekis nelegalių šovinių, kuriuos, įtariama, galėjo būti paslėpę Kauno gaujų atstovai. Kitą dieną po gaisro prie valdos buvo atvykęs prabangus BMW tamsintais stiklais, kurį užfiksavo portalo  lrytas.lt  fotografas. Bylos dėl nelegalių šaudmenų ir padegimų liko tamsios, o namą gaubė vis niūresnės istorijos. Sunku įsivaizduoti, kaip jame galėjo gyventi vaikelio besilaukusi jauna moteris, juolab, kaip tokiomis siaubingomis sąlygomis vyko gimdymas.

NEPRALEISK
Daugiau

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.