EUROLYGA 2023

„Olimpia“ vedlys E. Messina įsitikinęs, kad į „Žalgirio“ agresiją būtinas atsakas

Milano „Olimpia“ ekipa į Kauną atskrido iš namų, tačiau nuotaikos pas Ettore Messina kariauna yra nekokia – italai trečiadienį nusileido Stambulo „Feberbahce“ 92:100 klubui.

E.Messina.<br>„Scanpix“ nuotr.
E.Messina.<br>„Scanpix“ nuotr.
E.Messina.<br>M.Patašiaus nuotr.
E.Messina.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Mar 4, 2021, 8:23 PM

Trečioje vietoje Eurolygoje žengiantis Milano klubas pirmoje akistatoje per paskutinę minutę namie palaužė Kauno „Žalgirį“ 98:92.

„Žaisime prieš atletišką ir gerai treniruotą komandą. Bus svarbu, kaip atsakysime į jų agresiją, spaudimą ir energiją. Tam, kad turėtume šansą laimėti, turi žaisti su aukštu intensyvumu gynyboje, skirtingai nei praėjusiame mače“, – sakė E.Messina.

Milano klubas vis dar ant bangos, per dešimt pastarųjų mačų iškovoję aštuonias pergales.

Nors ekipoje nėra kelių svarbių krepšininkų, „Žalgirio“ strategas Martinas Schilleris patikino, kad penktadienį teks kauniečiams itin kietas riešutas.

„Žaisime prieš trečią komandą Eurolygos turnyrinėje lentelėje, kuri yra ketvirtoje vietoje pagal puolimą. Kodėl jų puolimas toks geras? Nes jie labai gerai meta tritaškius ir nedaro klaidų. Mes jau žaidėme su jais du kartus – vieną ikisezoninį mačą ir Milane.

Tai labai gera komanda, turinti snaiperių, kurių ieškoma žaidžiant „du prieš du“. Mūsų laukia rimtas iššūkis“, – konstatavo Lietuvos čempionų strategas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.