EUROLYGA 2023

Po naujos patirties NBA legenda Sh. O'Nealas išvežtas į ligoninę

Praeityje vienas garsiausių NBA vidurio puolėjų Shaquille'as O'Nealas nutarė save išbandyti naujoje veikloje ir galiausiai buvo išvežtas į ligoninę.

 Sh.O'Nealas po varžybų buvo išvežtas š ligoninę.<br> lrytas.lt koliažas
 Sh.O'Nealas po varžybų buvo išvežtas š ligoninę.<br> lrytas.lt koliažas
 Sh.O'Nealas po varžybų buvo išvežtas š ligoninę.<br> AFP/Scanpix.com nuotr.
 Sh.O'Nealas po varžybų buvo išvežtas š ligoninę.<br> AFP/Scanpix.com nuotr.
 Amerikietiškųjų imtynių atstovė.<br> twitter.com stpo kadras
 Amerikietiškųjų imtynių atstovė.<br> twitter.com stpo kadras
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Mar 4, 2021, 5:53 PM, atnaujinta Mar 4, 2021, 5:54 PM

Likus dviem dienoms iki savo 49-ojo gimtadienio Sh. O'Nealas nusprendė sudalyvauti amerikietiškųjų imtynių šou „All Elite Wrestling“, skelbia „The Sun“.

Tačiau geras laikas ir galimybė iš arti pamatyti imtynes NBA krepšininkui baigėsi ligoninėje. Kovo 6 dieną savo 49-ąjį gimtadienį švęsiantis 216 cm ūgio Sh.O'Nealas medikų nuomonę dėl skausmų nugaroje gali ir sutikti šventę palatoje.

Kai vyko parodomoji kova, varžovų poros imtynininkas, įsibėgėjęs nuo savo ringo pusės virvių, užšoko ant Sh.O'Nealo. Abu vyrai krito, o buvusi NBA žvaigždė į šipulius ištąškė už ringo ribų stovėjusį stalą.

Krepšininkas ir imtynininkas kurį laiką gulėjo ant žemės, Sh.O'Nealas pirštais parodė, kad varžovas atsikeltų nuo jo, bet galiausiai pakilusi NBA žvaigždė pajuto skausmą nugaroje ir buvo išvežta į ligoninę.

Sh.O'Nealas ankščiau kaip svečias pasirodydavo „World Wrestling Federation“ kovose, 2016-siais jis bandė debiutuoti imtynininikų kovose „Wrestlemania 32“.

Krepšininks karjerą baigė 2011 metais. Jist atstovavo „Los Angeles Lakers“, „Miami Heat“, „Cleveland Cavaliers“, „Boston Celtics“ ekipoms, keturis kartus tapo NBA čempionu.

Taip pat jis 15 kartų žaiė „Visų žvaigždžių“ mače, 1996 metais tapo Atlantos olimpiniu čempionu, o 2016 metais įtrauktas į krepšinio Šlovės muziejų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.