EUROLYGA 2023

Nesėkminga E. Bendžiaus klubo viešnagė Čekijoje: kol žaidėjai plušo aikštėje, vagys kraustė jų lagaminus Po dvikovos treneris nevaldė emocijų

Antradienį Čekijoje vykusias FIBA Čempionų lygos „Top 16“ etapo rungtynes Čekijoje Eimanto Bendžiaus atstovaujama Sasario „Dinamo“ ekipa norės pamiršti kuo greičiau.

Sasario klubo krepšininkai pralaimėjo paskutinėmis sekundėmis ir buvo apvogti rūbinėje.<br>FIBA nuotr. koliažas.
Sasario klubo krepšininkai pralaimėjo paskutinėmis sekundėmis ir buvo apvogti rūbinėje.<br>FIBA nuotr. koliažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 10, 2021, 8:46 AM, atnaujinta Mar 10, 2021, 9:16 AM

Italijos klubas ne tik paskutinėmis sekudėmis patyrė nesėkmę 89:90 „Nymburk“ komandai, bet ir po pralaimėtos dvikovos svečių krepšininkai rūbinėje rado iškraustytus jų lagaminus.

Apie tai pirmasis socialiniame tinkle „Twitter“ prabilo E.Bendžiaus komandos bičiulis Miro Bilanas.

„Nimburkas pasižymi puikia organizacija ir geru svetingumu. Per mūsų rungtynes Čempionų lygoje kažkas sugebėjo įsilaužti į rūbinę, atidaryti lagaminus ir pasiimti pinigus.

Juokinga, kad šioje šalyje viskas dėl koronaviruso ribojimų yra uždaryta, tačiau, kai arenoje gali būti tik 60 žmonių, vis tiek sugeba nutikti štai toks mėšlas. Labos nakties“ – sielvartą liejo kroatas.

Tuo tarpu dėl patirto apmaudaus pralaimėjimo paskutinėmis sekundėmis ne ką mažiau emocingai išsireiškė ir „Dinamo“ treneris Gianmarco Pozzecco.

Spaudos konferencijos metu jis liejo įsiūtį ant teisėjų.

„Mano vyrai keliavo 25 valandas tam, kad čia žaistų rungtynes. Aš net nekalbu apie mūsų reikalus už aikštelės ribų – tai yra pasibaisėtina.

Esu įsitikinęs, kad teisėjai turėjo nueiti ir pažiūrėti epizodą, nes buvo akivaizdu, kad toje situacijoje paskutinieji kamuolį lietė varžovai. Tačiau teisėjai to nepadarė – tai yra nesąžininga.

Tai yra katastrofa, tačiau, tačiau negaliu skųstis, nes visi aikštelėje dirba savo darbą. Visi darome klaidų ir galime klysti, tačiau tai yra kažkas tokio.

Net nežadu kalbėti apie rungtynes. Miro (M.Bilanai – red.), pasakyk kažką neįdomaus ir einame“, – sunkiai emocijas sulaikė G.Pozzecco.

Šioje dvikovoje E.Bendžius nerungtyniavo, o Sasario klubas per dvejas žaistas rungtynes „Top 16“ etape vis dar lieka be pergalių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.