EUROLYGA 2023

Ir vėl pykčio kibirkštys tarp CSKA trenerio ir M. Jameso – krepšininkas mačo metu patraukė į rūbinę

Atrodo, kad pykčiai ir nesutarimai tarp Maskvos CSKA klubo trenerio graiko Dimitrio Itoudžio ir lyderio Mile'o Jameso nebaigti. Jau ne pirmą kartą tarp vyrų įsiplieskia konfliktas. Šeštadienį Maskvos CSKA ekipa VTB Jungtinės lygos dvikovoje žaidė su Kazanės „Uniks“ klubu, kurį Rusijos čempionai laimėjo net 102:86.

Mike'as Jamesas ir D.Itoudis.<br>Twitter nuotr.
Mike'as Jamesas ir D.Itoudis.<br>Twitter nuotr.
M.Jamesas.<br>Scanpix nuotr.
M.Jamesas.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Mar 28, 2021, 3:23 PM, atnaujinta Mar 28, 2021, 4:02 PM

Starto penkete akistatą pradėjęs amerikietis prametė metimą, o Kazanės komanda trečią rungtynių minutę pirmavo 7:2.

Tad neapsikentęs blogo žaidimo D.Itoudis paėmė minutės pertraukėlę. Jos metu strategas pradėjo priekaištauti M.Jamesui.

Krepšininkas dar bandė kažką atsaktyti, tačiau graikui tęsiant priekaištų laviną parodė, kad norėtų būti pakeistas. D.Itoudis tuoj pat tai padarė, vietoj amerikiečio išleidęs Ivaną Uchovą.

Pats M.Jamesas po konflikto patraukė į persirengimo kambarį ir daugiau aikštėje nepasirodė.

Komandos spaudos tarnyba suskubo tikinti, kad krepšininkui staiga suskaudo pilvą.

Manoma, kad ir vėl įvykę pykčiai tarp žaidėjo ir trenerio taps dar vienu „nešvarių rūbų“ skalbimu viešumoje, tik neaišku, kas privalės atsiprašyti.

Praėjusiais metais Eurolygos akistatoje su Vitorijos „Baskonia“ M.Jamesas apskritai nepasirodė arenoje. Buvo svarstyta, kad M.Jamesas nekovoja tik dėl to, kad, galbūt, susirgo koronavirusu.

Tačiau Graikijos žiniasklaida paviešino, jog tarp dviejų vyrų perbėgo didelė stora juoda katė. Tikinama, kad M.Jamesas ir D.Itoudis susikivirčijo po nesėkmės VTB Jungtinės lygos dvikovos prieš Maskvos srities „Chimki“.

CSKA klubas pralaimėjo, o kaip vienu iš nesėkmės kaltininku per rytinę treniruotę D.Itoudis įvardijo M.Jamesą, nors krepšininkas ir pelnė 20 taškų.

Šis grubiai atkirto, jog graikui reikėtų labiau į save pasižiūrėti ir vertinti savo darbą. Visą tai matė ir girdėjo tiek krepšininkai, tiek ir trenerių štabo nariai. Amerikietis treneriui išsakė kelis riebius keiksmažodžius.

Neoficialiai kalbėta, kad CSKA vadovai konflikte stojo į D.Itoudžio pusę ir svarstė net ir galimybę nutraukti sutartį su M.Jamesu.

Neseniai CSKA neišleido M.Jameso į gimtinę palaidoti senelį, kuris jį užaugino – krepšininkas buvo užpykęs, kol galiausiai vadovybė sugebėjo užgniaužti nesutarimus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.